Vijesti / Promo
Promo
KADA OGLADNITE, svoja nepca zadovoljite uz odlične pizze, lazanje, međimurske specijalitete i ostalu hranu u Pizzeriji Venera
PR fotografija

PIZZERIA VENERA

KADA OGLADNITE, svoja nepca zadovoljite uz odlične pizze, lazanje, međimurske specijalitete i ostalu hranu u Pizzeriji Venera

Pizzeria Venera radi već preko dva desetljeća u sklopu malonogometnog igrališta Venera u Pleškovcu, s ciljem pružanja bogate gastronomske ponude na zadovoljstvo posjetitelja

U želji da se kod njih osjećate ugodno Pizzeria Venera renovirala je cijeli prostor kako bi se osjećali bolje i ugodnije baš kao u svom domu. Vlasnici ističu izuzetno visoku kvalitetu namirnica koje koriste u pripremi hrane, savršeno pripremljenu hranu, domaću atmosferu, terasu, dječje igralište kudak za malu djecu te u prvom redu stručno i ljubazno osoblje koje osigurava svakom gostu iznimnu kvalitetu cjelokupne usluge.

Pizzeria Venera na svom meniju ima za svakog ponešto. Priprema ukusne delicije za ljubitelje talijanske hrane i za one koji ipak više vole domaće specijalitete. Ljubitelje talijanske hrane oduševit će široka ponuda pizza iz krušne peći, tjestenina i lazanja čija se cijena kreće od 30 kn, a osim talijanske hrane može vam ponuditi domaće, međimurske specijalitete- meso iz tiblice i suhe jezike.

Neizostavan dio su slatki deserti (palačinke, sladoled) i bogata ponuda pića i napitaka iz koje izdvajamo vrhunska, kvalitetna međimurska stolna vina i butelje.

Za veće grupe nude iznajmljivanje sportskog kompleksa s malonogometnim igralištem, svlačionicama, kuhinjom i šankom. Također nude iznajmljivanje teniskog terena sa mogućnošću noćne rasvjete.

Svake srijede pizza party - velika pizza + cedevita ili Karlovačko 0,33l 35 kuna

Pizzeria ima i Facebook stranicu, koju možete pogledati OVDJE, a svake srijede očekuje vas pizza party iz krušne peći (velika pizza Capricoza + Karlovačko pivo 0.33l ili Cedevita) za samo 35 kuna.Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Četvrtak: 08 - 23 h
Petak, Subota: 08 - 01 h
Nedjelja i praznik: 08 -00 h
Kuhinja radni dan od 15 h, a vikendom od 13 h

PIZERIA VENERA
Pleškovec 63b, 40311 Lopatinec
Web: www.venera.com.hr
Tel: 040/ 855 999

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.