Vijesti / Promo
Promo
JESENSKA AKCIJA Svakodnevni komfor u akcijskoj ponudi prodajnog centra Đurkin
Đurkin

PROMO

JESENSKA AKCIJA Svakodnevni komfor u akcijskoj ponudi prodajnog centra Đurkin

Prilagođavajući se potrebama kupaca, prodajni centar Đurkin za hladnije dane priprema akcijsku ponudu u kojoj ponovno kombinira najbolji omjer cijene i kvalitete

Ponuda uključuje paket plinskih kondenzacijskih bojlera renomirane tvrtke Ariston: www.ariston.com/hr, čiji su uređaji postali sinonim za svakodnevni komfor u kućanstvu

U akcijski paket Ariston Clas One bojlera, pripadnika napredne generacije kondenzacijskih sustava, uključen je spojni set sa slavinama i plinskim ventilom, a moguća je i nadogradnja za mobilno upravljanje putem WiFi-ja, što pruža potpunu kontrolu nad upravljanjem toplinom te omogućuje optimalnu ugodnost.

U sklopu akcijske ponude, koja traje sve do 31. prosinca 2019. godine, paket je dostupan po cijeni već od 6.999,00 kuna.

Više informacija o aktualnoj ponudi tehnologije visoke učinkovitosti po pristupačnim cijenama te ostalim pogodnostima iz asortimana dostupno je na web stranici www.djurkin.hr, broju telefona 040/379 000 ili u samom prodajnom centru koji se nalazi na adresi Braće Graner 1, Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!