Vijesti / Promo
Promo
NOVOOTVORENI Dom za starije i nemoćne Madona upisuje korisnike
eMedjimurje

Dom za starije i nemoćne poziva na upis

NOVOOTVORENI Dom za starije i nemoćne Madona upisuje korisnike

Cijene smještaja su pristupačne, a u ovom trenutku možete birati smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Ako niste sigurni u odabir vašeg novog kućnog praga, svakako navratite i pogledajte Dom za starije i nemoćne u Domašincu.

U Domašincu je od strane obitelji Erić sredinom srpnja svoja vrata otvorio Dom za starije i nemoćne Madona koji brine o smještaju starijih i nemoćnih osoba.

Vezana vijest

DANI OTVORENIH VRATA NOVOOTVORENI Dom za starije i nemoćne Madona Domašinec u nedjelju otvara vrata

Novootvoreni Dom Madona uz bogatu ponudu usluga nudi smještaj za 20 korisnika i trenutačno ima kapacitet za primanje novih.

Za više informacija možete se javiti na kontakt broj 098/911-7100 ili posjetiti Dom Madona na lokaciji Katarine Zrinski 1, Domašinec. 

Svim korisnicima doma osigurana je cjelovita skrb koja obuhvaća stanovanje, prehranu sukladnu nutricionističkim i zdravstvenim zahtjevima, održavanje osobne higijene, njegu i brigu o zdravlju, komforne moderno i kvalitetno opremljene sobe s medicinskim (električnim) krevetima, a štićenicima je na raspolaganju i veliki dnevni boravak, klimatizirane prostorije i terasa. Korisnicima se nudi profesionalna zdravstvena i opća njega, kvalitetna socijalna skrb i organizirano provođenje slobodnog vremena, a na raspolaganju im 24 sata stoje stručni i odgovorni djelatnici s višegodišnjim iskustvom koji provode individualan rad te shodno psiho-fizičkim sposobnostima uključuju korisnike u sve segmente života.

Kao specifičnost Doma Madona vrijedi istaknuti činjenicu da se sve prostorije nalaze u prizemlju te se na taj način omogućava lakše kretanje korisnika, a ujedno i zaposlenika, dok se u neposrednoj blizini doma na svega nekoliko koraka nalazi ljekarna, samoposluga, slastičarna, voćara, frizerski salon, pekara, zubna ambulanta, liječnik opće prakse, banka, cvjetni atelier i trgovina modnom obućom i odjećom te uređen okoliš s velikim zelenim površinama i stazama za šetnju.Uz sve navedeno, Dom za starije i nemoćne osobe Madona Domašinec osigurava i prijevoz na specijalističke preglede u zdravstvene ustanove, nabavu pelena i drugih ortopedskih pomagala putem HZZO-a, mogućnost korištenja vjerskih sadržaja i posjeta župnika u skladu s interesom korisnika te organiziranje slavlja i domjenaka povodom blagdana i rođendana korisnika.

Cijene smještaja su pristupačne, a u ovom trenutku možete birati smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Ako niste sigurni u odabir vašeg novog kućnog praga, svakako navratite i pogledajte Dom za starije i nemoćne u Domašincu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5939

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.