Život s kreditima

Život s kreditima je naporan, usamljen i depresivan. Nismo ni svjesni da dužnički problemi imaju veliki utjecaj na naše zdravlje i duševno stanje. Stvara se osjećaj bezizlaznosti , a većinom su ti problemi rješivi vrlo jednostavno, ako im posvetite dovoljno vremena i truda.

Potražnja za kreditima je stalna, neovisno o krizi. Najčešće se zadužujemo iz jednostavnog razloga, a to je činjenica da su mjesečna primanja nesrazmjerna mjesečnoj potrošnji kućanstva, a ta činjenica nikako ne umanjuje naše želje za vlastitim domom, automobilom, putovanjem ili sl.

Baš zbog te nesrazmjernosti primanja i želja ulazimo u kredite. Krediti su roba. Ako smo već došli do točke kod koje smo odlučili ući u kreditno zaduženje, voljeli bismo da je to pod što povoljnijim uvjetima.

Isto tako, ako smo došli do točke kad ne možemo više servisirati svoje mjesečne kreditne obaveze, tražimo način za reprogram istih. Naravno pod drugačijim uvjetima od postojećih sa svrhom rasterećenja. Već smo zaključili da su krediti roba. Sukladno tome svaki kreditor odnosno ‘trgovac robom’ favorizira svoju robu odnosno u ovom slučaju kreditnu liniju.


Postavlja se pitanje kako i gdje doći do nepristranih i filtriranih informacija?

Ne tako davno, na našim prostorima se pojavilo kreditno posredovanje kao legalna djelatnost. Međutim, za obavljanje te djelatnosti je potrebno ispunjavati zakonske, organizacijske, tehničke i kadrovske uvjete na temelju kojih Ministarstvo financija izdaje odobrenje za rad.

U prilog tome koliko je zahtjevno dobiti licencu Ministarstva financija govori i činjenica da na području Međimurske županije postoji samo jedan ovlašteni kreditni posrednik. Radi se o agenciji Arges d.o.o.


Kada je vrijeme za potražiti njihovu pomoć?

Pa ako je odgovor na jedno od sljedećih pitanja pozitivan!

• Vaša banka Vam je odbila zahtjev za kredit?
• Tražite kredit, traže Vas jamca? Sudužnika?
• Vaša banka Vam tvrdi da nemate kreditnu sposobnost?
• Mjesečne rate po postojećim kreditima su Vam previsoke?
• Sjela Vam je Ovrha? Račun Vam je blokiran?
• Treba Vam gotovina po najpovoljnijim uvjetima?
• Kupujete nekretninu? Dograđujete?

Njihovu ponudu možete dobiti tako da ih posjetite na adresi u Čakovcu, Kralja Tomislava 2  (u centru grada), ili na web adresi www.arges.hr gdje možete popuniti on-line upitnik za ponudu kredita ili jednostavno nazvati na niže navedene brojeve telefona,  jer upravo oni raspolažu toliko traženim nepristranim i filtriranim informacijama o kreditima za bilo koju svrhu oni bili. (Sponzorirani članak)

ARGES: ovlaštena kreditna agencija
040 386 970 ili 099 244 5775 ili 091 925 5601,
Radnim danom od 08:00 – 17:00 sati i subotom od 09:00 – 12:00 sati

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije