Vijesti / Promo
Promo
ŠTO JE Škola brzog čitanja i mudrog učenja?
PR fotografija

BRZO ČITANJE I UČENJE

ŠTO JE Škola brzog čitanja i mudrog učenja?

Tehnike brzog čitanja od ove jeseni dostupne su i svim žiteljima Međimurske županije, a radionice će se provoditi u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću

Program škole je jedinstven i prvi puta se provodi i s djecom školske dobi, po čemu je posebno značajan. Namijenjen je djeci od 3.razreda osnovne škole, srednjoškolcima, studentima i odraslima.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja dobitnik je nagrade za izniman doprinos obrazovanju u regiji pa je dolazak Škole u Međimurje prilika za sve koji žele osigurati svom djetetu i sebi efikasnije i funkcionalnije učenje, vladanje tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva i memorijskim tehnikama.

U današnje vrijeme strelovito brzog napretka u svim područjima, jedna od najvažnijih vještina budućnosti svakako će biti sposobnost brzog ovladavanja svim novim i izazovnim zadacima, a Škola djeci i odraslima omogućuje upravo taj vrlo važan segment cjeloživotnog učenja.Škola se za učenike provodi kroz 6 mjeseci, a za odrasle traje 3 mjeseca. Nastava je organizirana u tri vezana sata vikendom ili kroz tjedan.

Želite li svom djetetu omogućiti 4 puta brze čitanje i 3 puta brže učenje uz znatno bolje razumijevanje i pamćenje, Škola brzog čitanja i mudrog učenja Čakovec mjesto je za Vas.Želite li i svojim zaposlenicima omogućiti brži napredak i veću efikasnost na radnom mjestu, rado ćemo Vas savjetovati i organizirati edukaciju za odrasle.

Program međunarodne Škole brzog čitanja i mudrog učenja provodit će Studio Žerjav, centar stranih jezika i glazbe, koji je vlasnik licence za naše područje.Upisi u jesenske grupe su u tijeku, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 098 613 620 ili preko e-mail adresa BrzoCitanjeiUcenjeCK@gmail.com ili studio.zerjav@gmail.com.

Osigurajte svoje mjesto na sljedećim promotivnim radionicama krajem listopada.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.