Zlatarna Celje

ZLATNI POPUSTI Zlatarne Celje povodom proslave Porcijunkulova

Najveća zlatarska kuća u regiji, Zlatarna Celje, pridružuje se proslavi najljepše i najposjećenije turističke manifestacije u Međimurju - 55. Porcijunkulovu

Ova proslava svake godine godine objedinjuje najbolje od onog što nudi živopisno Međimurje, a za vrijeme održavanja manifestacije Zlatarna Celje odobrava posebnu pogodnost od 10 posto na sav zlatni nakit.

>> ZLATNI POPUSTI Zlatarne Celje povodom proslave Porcijunkulova

Poslovnica Zlatarne Celje u Čakovcu nalazi se u nedavno preuređenom trgovačkom centru Galerija Sjever. U poslovnici su dostupne najnovije zlatne, dijamantne, biserne i srebrne Lencia kolekcije Zlatarne Celje kao i velik izbor satova vlastite marke Lencia, ali i drugih popularnih marki satova.

Svojim unikatnim i bezvremenskim dizajnom ističe se kolekcija Evergreen od bijelog zlata i prekrasnog zelenog topaza. Vječna elegancija i stil kolekcije Evergreen privlače fatalnom ljepotom, svježinom i neprolaznošću. U kolekciji su prsten, naušnice i ogrlica.

Uz zlatnu kolekciju Labirint izgubit ćete se u ljepoti klasičnog dizajna i elegancije. Prsten od bijelog zlata i ogrlica dostupni su u Galeriji Sjever.

Ljetni mjeseci nezamislivi su bez modroplavog nakita od topaza. Za sve ljetne romantičarke i za posebne ljetne trenutke u čakovečkoj poslovnici Zlatarne Celje potražite prstenje od bijelog zlata i topaza uz posebnu pogodnost od 10 posto za vrijeme trajanja Porcijunkulova.

U Zlatarni Celje potražite i brojne druge zlatne kolekcije koje se izdvajaju svojim unikatnim dizajnom i zlatarskom tradicijom koja traje već gotovo dva stoljeća. Među najpopularnijim kolekcijama su i zaručničko i vjenčano prstenje Zlatarne Celje koje se može prilagoditi i izraditi prema željama mladenaca. Uz nakit Zlatarne Celje dolaze bezvremenska elegancija i nepogrešiv stilski odabir. 

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.

Najnovije