Oštetili ste felgu? Dođite u Blic d.o.o. i recite da je žena krivac!

Da li se vaša felga može popravit? U BLICU d.o.o. će vam rado odgovoriti. Tvrtka BLIC d.o.o. nudi vam cijeli niz obrada, dorada, popravaka, plastificiranja, kemijskog skidanje boje sa felga i za ostale metalne dijelove.


Popravak felgi

Ekonomičnije je popraviti felgu(od kupnje nove) od oštećenja od udarca u rubnik, oštećenja od soli, ogrebotine. Rezultat stručne pripreme felge je impresivan – dobijete felge kao nove! Prilikom popravka male pukotine, ogrebotine do 3mm, dubine se bruse kako bi dobili čistu glatku površine.

Na završetku popravka felge se lakiraju, plastificirane ili poliraju na visoki sjaj. Kod poliranja površina dobije dodatnu čvrstoću. Dulja trajnost i otpornost na habanje je zajamčena. Ne mogu se sve felge popravljat, nekad je jeftinije kupit novu.

Popravci felgi / održavanje

U Blicu se ne popravljaju samo vanjski rubovi felgi od udaraca kamenja, posljedice oksidacije, korozije, te šteta na laku. Dodatno su vam u mogućnosti kroz suvremene strojeve, popraviti oštećenja koja utječu na sigurnost, kao npr. bočni i površinski udarci. Kod svih popravaka se koriste sredstva najnovije tehnologije s dugogodišnjim iskustvom, da bi se popravak oštećenja na flegi izveo profesionalno.

Zahvaljujući modernim i tradicionalnim metodama, mogući je popravak felgi svih tipova i veličina, kao i rijetka oštećenja. Oštećenja od udara kamenja (oštećenja od rubnika, i od naleta). Oštećenja, kao što su duboke ogrebotine po rubovima, koji nastaju od udara u rubnike, mogu se jednostavno popraviti. Felge vraćaju  u izvorno stanje, te im daju opet novi sjaj!

 
PRIJE                                                            POSLIJE

BLIC d.o.o. vam garantira da će vaše felge za 3-5 radnih dana, prema dogovoru, obraditi, odnosno, skinuti lak, popraviti, poravnati te završiti poliranjem na visoki sjaj. Kupcima su u mogućnosti u kratkom roku ispuniti bilo koju želju u vezi obrade felgi i metalnih dijelova automobila. U BLIC d.o.o. cilj je pružiti klijentima optimalne usluge oko obrade felgi! U tu svrhu imaju stručno osoblje, te s partnerima žele pružiti najbolju moguću uslugu!


S toga ne čekajte i kontaktirajte ih:

Blic d.o.o.
Školska 36
40324 Goričan

 Mob: 099 676 3517
Tel/fax: 040 601 500
www.blic-inox.com
info@blic-inox.com
(ili UPIT)
Radno vrijeme:
Ponedjeljak  – petak: 07.00 – 15.00
Vikend: prema dogovoru

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije