Vijesti / Promo
Promo
ODLIČAN NOĆNI PROVOD Ovog vikenda Magma pokreće zabavu na čak šest lokacija
Pixabay/Ilustracija

PARTY VIKEND

ODLIČAN NOĆNI PROVOD Ovog vikenda Magma pokreće zabavu na čak šest lokacija

Pridružite se odličnim noćnim provodima uz Magmu i partnere ovog vikenda na šest različitih lokacija

Magma pokreće zabavu ovaj vikend na šest lokacija uz atraktivan program!

Sve ljude željne dobrog provoda pozivaju da im se pridruže od petka do ponedjeljka kada vas u Remetincu, Bedekovčini, Zaboku, Krapini, Ludbregu i Novom Marofu očekuju najbolje zabave koje Magma organizira u suradnji s partnerima.

U Caffe baru Fenix u Remetincu sve ljubitelje dobrih provoda čeka ovog petka, 22. veljače Karlovačko party, dok dan kasnije, 23. veljače, zabava se seli u Centar pub caffe bar u Bedekovčini gdje će se također održati Karlovačko party. Istog dana Caffe Bar Down Town u Krapinskim toplicama uz Karlovačko muziku očekuje vas vrhunska atmosfera koja će vladati cijelu večer.

Zabave neće nedostajati ni u Caffe bar Jockeru (Tim 3) u Zaboku gdje će u subotu vladati Karlovačko party, dok je Caffe bar The River koji organizira Marasca.

Početak tjedna možete započeti u istom ritmu, a za to se pobrinuo Caffe bar Inn u Novom Marofu koji je u ponedjeljak, 25. veljače pripremio Karlovačko party gdje dobre zabave neće nedostajati.

Sve dodatne informacije o događajima u organizaciji Magme i partnera potražite i na njihovoj internet stranici ili Facebook stranici

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5939

Vezani članci

Reci što misliš!