Centar za estetsku medicinu MEDIKOL

Infuzija za sagorijevanje masnoće. Dijeta vam je jedna od novogodišnjih odluka?

Pripremite se, jer donosimo vam rješenje koje omogućava apsorpciju hranjivih tvari u vašem organizmu 100%! Kako!? INTRAVENOZNO u obliku dripa

Ovih blagdanskih dana svi svjesno pretjerujemo u jelu i piću. Neumjerenost u visokokaloričnim ugljikohidratnim namirnicama (kobasicama, sarmi, kolačima, fritulama), uživanje u kuhanom vinu, punču ili pak varijacijama gina u količinama dostojnima boga Dionizija, na kraju dana nam većini stvara grižnju savjesti.

No, ne opterećujemo se previše, jer to je samo desetak dana hedonizma, a s novogodišnjim vatrometom i otkucanjem ponoći promijeniti će se i naše prehrambene navike.

Prekomjerni kilogrami nataloženi prije i za vrijeme blagdana s lakoćom će se otopiti pravilnom prehranom uz dodatne odlaske u teretanu. Ako ste u dvadesetima, onda je ovo možda i lako izvedivo, no za sve nas koji smo prešli tridesetu kilogrami kao da su se momentalni zalijepili i ne mrdaju! Ne jedete, tj. jedete po šaku sjemenki, posnog sira i piletine 5 puta dnevno, znojite se po onoj traci i kružite i kružite vježbe snage tri put u krug, a na kraju dana si mislite “što je meni ovo sve trebalo”.

Za 3 kilograma manje treba vam 2 mjeseca i mislite kako ovo sve nema smisla – previše odricanja, a opet jednom se živi?

Kako biste reagirali kada bismo vam rekli da možete dobiti učinkoviti poticaj koji daje brže rezultate? Sigurni smo da ste čuli za supstance poput Karnitina za brže sagorijevanje masnih naslaga i da ste ih uzimali oralno, no jeste li znali da se samo 20% hranjivih tvari i nutrijenata apsorbira u krvotoku i dospije do stanica?

Pripremite se, jer donosimo vam rješenje koje omogućava apsorpciju hranjivih tvari u vašem organizmu 100%! Kako!? INTRAVENOZNO u obliku dripa! 

Centar za estetsku medicinu dr. Rajković prvi u Hrvtaskoj predstavlja vam Intravita vitaminske intravezne koktele. Vitaminski “dripovi” se sastoje od odabrane kombinacije vitamina, minerala i aminokiselina u fiziološkoj otopini, a kako se unose intravenozno, 100% nutrijenata dopire do stanica i tijelo ih maksimalno iskorištava.

Uz pravilnu prehranu, vježbanje i naše intravenozne koktele rezultati neće izostati, masti će se brže sagorijevati, a kilogrami će se otopiti. Možete birati između infuzuje ili injekcija. 

DETOX I SAGORIJEVANJE MASTI u obliku infuzije sadrži Vit.C, B5, B6, B kompleks, Magnezij Sulfat, Kalcij Glukonat, Selenij, Cink, Karnitin, Kolin, Glutamin, Lizin, Metionin, a preporuka je dodatno uzimati B12 i Glutation.

FAT BURN u obliku injekcija sadržava visoku dozu aminokiselina kao što su Karnitin, Leucin i Metionin, koje ubrzavaju procese sagorijevanja masti. Preporučujemo kod napornog treniranja i osobama koje žele zdravo mršavjeti.

Ne dajte se smesti! Možete imati sve! Neka Intravita bude jedna od vaših novogodišnjih odluka!

Centar za estetsku medicinu MEDIKOL

F. Prešerna 13, Čakovec

D. Mandla 7, Zagreb

091 45 94 700

www.dr-rajkovichr

Fb: Dr. Rajković – Centar za estetsku medicinu

Instagram: dririjanarajkovic

Najnovije