DIDASKO

Dođite na radionice i saznajte kako ALOHA program trenira dječji mozak!

U tijeku su upisi u program ALOHA Mental Arithmetic (od početničkog od 7. stupnja), a program počinje u listopadu 2018.

Roditelji, želite da vaše dijete poboljša pažnju i koncentraciju, ima bolje pamćenje, poveća sposobnosti rješavanja problema, u budućnosti ostvari bolje akademske rezultate, ima viši IQ i bude kreativno? Na koji način zapravo možemo kod djece pospješiti razvoj ovih ključnih životnih vještina?

Odgovore na pitanja možete saznati u ALOHA centrima u Didasku u Čakovcu, Prelogu, Ludregu ili Koprivnici gdje se odvija program ALOHA Mental Arithmetic. U tijeku su upisi (od početničkog od 7. stupnja), a program počinje u listopadu 2018.

Prijavite svoj dolazak na jednu od besplatnih RADIONICA za roditelje i djecu

– Prelog, petak 21. rujna u 18 sati (Trg b. J. Jelačića 6, Poslovni centar Zvonarek)
– Čakovec, subota, 22.9. u 10.00 h (Šporstka 6a, MTC bočni ulaz)
– Koprivnica, ponedjeljak, 24.9. u 18.00 h (Dom mladih)
– Ludbreg, srijeda, 26.9. u 18.00 h (Osnovna škola)

Prijavite se na broj 040 391 072, 099 259 1701 ili putem mail adrese

Prisutnima na prezentaciji poklanjamo literaturu za 1. stupanj u vrijednosti od 154kn!

USPJEH NA ALOHA SVJETSKOM NATJECANJU

Svake godine u Hrvatskoj i u svijetu održavaju se natjecanja u mentalnoj aritmetici. Ovog ljeta Partik Čudić (8 god.) bio je najbolji na svijetu u mentalnoj aritmetici u svojoj kategoriji – Kids 2!. Pročitajte OVDJE o ovom bristiću iz Hrvatske koji je na svjetskom natjecanju u Rusiji osvoji je ZLATO!

Za informacije o programu posjetite stranicu www.alohacroatia.com, www.didasko.com.hr.

Želite saznati treba li ovakav program vašem djetetu? Ispunite upitnik OVDJE

Evo što kažu zadovoljni roditelji!

Suprug i ja smo prezadovolji Alohom. Već nakon prvog sata smo vidjeli da je Aloha pun pogodak za našeg Jakova. On s veseljem ide u Didasko, s veseljem rješava zadatke i voli svoju učiteljicu. Što se tiče znanja on je “procvjetao”, vrlo je zainteresiran za brojeve, puno nas ispituje i razmišlja o rješenjima.

Mirjana M.

Upisala sam dvoje djece u program ALOHA jer vjerujem da novi pristup učenju može pomoći i znatno pridonijeti tome da se olakša i ubrza kognitivno funkcioniranje. Jedno dijete ostvarilo je odličan rezultat uvrstivši se među 10% najboljih na matematičkom natjecanju “Klokan”, a drugo je poboljšalo ocjene iz matematike i podiglo si prosjek za jednu ocjenu više.

Karmenka Meglić, majka. 

Što je ALOHA Mental Arithmetic?

Pogledajte naš kratki informativni video. U njemu su sažete najvažnije postavke ALOHA Mental Arithmetic programa, čije koristi se dokazane znanstvenim istraživanjima.

Zainteresirani? Javite nam se na didasko@didasko.com.hr ili na 099 259 1701!

Najnovije