Motoreni upozorava na siguran rad motornim pilama! Dođite na servis!

Akcija “Zgrabi legendu” u Motoreni još uvijek traje legendarni model motorne pile Husqvarna 359 po nevjerojatnoj cijeni od 3.949,00 kuna umjesto 4.699,00 kn  bez konkurencije u svojoj klasi

Motoreni nagrađuje svoje kupce: Husqvarna Hrvatska pokrenula akciju “Brusimo Vas za sezonu”, te odlučila nagraditi najvjernije i potencijalne kupce kuponom za besplatno oštrenje lanaca koji su odabrani kupci primili na kućne adrese, te stoga sve one koji su primili kupon pozivamo da ga i iskoriste.

Budite spremni za predstojeću sezonu piljenja! Motoreni Vas poziva na servis motornih pila!

Prije početka rada s motornom pilom u novoj sezoni, bez obzira na starost pile, valja napraviti preventivni pregled iste i krenuti spreman u šumu, kako Vas na terenu ne bi zadesile neke nedaće.

Nakon što se već 4-6 godina koristite motornom pilom i na istoj niste imali veće kvar, svakako bi bilo dobro učiniti sljedeće:

– dobro očistiti od nakupljene piljevine i smole,
– zamijeniti slijedeće dijelove: filter goriva, crijevo goriva, membranu, svjećicu, te pogonski lančanik, lanac i vodilicu ukoliko zaista za to ime potrebe.

Prilikom korištenja motorne pile i izlaskom na teren bilo bi dobro obratiti pažnju i na zaštitnu opreme – kaciga sa slušalicama, zaštitne rukavice i hlače koje u sebi imaju posebnu zaštitu od motorne pile, te šumarske čizme sa zaštitnom kapicom.

Svjedoci smo brojnih nezgoda uslijed nestručnog rukovanja motornom pilom, nepažnje prilikom korištenja iste, te posebno nekorištenja zaštitne opreme, a koje se nezgode na ovaj način mogu izbjeći ili se barem mogu ublažiti posljedice.

Stoga Husqvarna misli na veću sigurnost prilikom rada, te svojim kupcima XP modela pila – 338 XPT, 346 XP TrioBrake, 357 XP, 372 XP, 576 XP, 390 XP, 395 XP – daruje zaštitnu kacigu i rukavice sa zaštitom od porezivanja.

Servis Motoreni vam daje sveobuhvatna jamstva i proširena jamstva za servis i popravak. To je također jedan od razloga zašto proizvode prodaju samo kvalificirani servisni zastupnici.

Dođite na servis motornih pila u Motoreni:

PRIJE SERVISA

UGRAĐENI DIJELOVI

 
NAKON SERVISA


 

Motoreni Nedelišće ovlašteni je zastupnik poznatog svjetskog proizvođača Husqvarna – globalnog lidera u proizvodnji strojeva za rad na otvorenom, što između ostalog uključuje lančane pile, šišače trave, kosilice i traktore za košnju. Pored navedenog, ovlašteni su zastupnici za Briggs&Stratton, čiji se motori nalaze na velikom broju strojeva za rad na otvorenom.

U Motoreni vam nude:

> Pomoć pri odabiru pravog proizvoda
> Kompetentan servis, savjete i upute
> Profesionalne popravke
> Originalni rezervni dijelovi, isključivo
> Originalni pribor

U MOTORENI smatraju kako je velik broj zadovoljnih stranaka najbolji pokazatelj kvalitete, pa je kvaliteta usluge imperativ kojeg se drže!

Stoga ih ne propustite posjetiti na adresi:

TRGOVINA I SERVIS

Čakovečka 43   Čakovečka 43
40305 Nedelišće    40305 Nedelišće
tel: 040 821 029    tel: 040 821 358
email: trgovina@motoreni.hr, servis@motoreni.hr
www.motoreni.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije