POZIV NA KONFERENCIJU upravljanje znanjem u poljoprivredi

>> POZIV NA KONFERENCIJU upravljanje znanjem u poljoprivredi

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA već treću godinu zaredom organizira poljoprivrednu konferenciju pod nazivom Upravljanje znanjem u poljoprivredi. Konferencija će se održati 26. siječnja 2018. godine s početkom u 9 sati u Tehnološko – inovacijskom centru Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (kompleks bivše vojarne). Konferencija će se sastojati od dva dijela.

U prvome dijelu organizirat će se PANEL DISKUSIJA na kojoj će svoja znanja i iskustva prezentirati uvaženi gosti kao što su Marijana Petir, hrvatska zastupnica u Europskom Parlamentu, Krešimir Ivančić, pomoćnik ministra poljoprivrede, Milorad Šubić, rukovoditelj podružnice Savjetodavne službe Međimurske županije, Silvija Kolar-Fodor, voditeljica udruge Biovrt – u skladu s prirodom te Klaudija Carović Stanko sa Agronomskog Fakulteta u Zagrebu. U drugom dijelu konferencije u planu su predavanja sa zanimljivim i aktualnim temama o održivosti sustava proizvodnje hrane.

Naglasak ovogodišnje konferencije bit će na važnosti mahunarki u promociji održive poljoprivrede i sigurnosti hrane, kako onih za ljudsku prehranu (grah, grašak, soja, bob, leća, slanutak itd.) tako i krmnih mahunarki za ishranu stoke.

Ova konferencija okuplja najveći broj poljoprivrednih proizvođača s područja sjeverozapadne Hrvatske i predstavlja mjesto susreta svih ključnih predstavnika iz poljoprivredne i prehrambeno – prerađivačke industrije, relevantnih državnih i lokalnih institucija te znanstvene zajednice. Cilj konferencije je poboljšanje dijaloga, ali i promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga svih onih koji mogu utjecati na povećanje konkurentnosti hrvatske poljoprivrede temeljene na znanju.

Sudjelovanje na konferenciji je BESPLATNO, ali zbog ograničenog broja mjesta neophodno se prijaviti na jedan od sljedećih načina: putem ONLINE obrasca, telefonom 040 395 586 ili putem elektroničke pošte mateja.mihalic@redea.hr i to najkasnije do 23. siječnja 2018. godine.

Projektu “TRUE” je u okviru sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava br. 727973 odobrena potpora iz programa Europske unije za istraživanja i inovacije Obzor 2020

Najnovije