Vikend za sva čula

Gastronomija, kultura i zabava u Lumini centru

Očekuje vas više od 30 izlagača – obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, proizvođača i malih obrtnika.

U petak, 25. i u subotu, 26. listopada posjetite Lumini centar i uživajte u bogatoj ponudi na Sajmu domaćih proizvoda! Očekuje vas više od 30 izlagača – obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, proizvođača i malih obrtnika.

Dođite i kušajte domaće suhomesnate proizvode, sočne sireve, bučino ulje, kolače, najslađi med i proizvode od meda, pekmeze, zimnice, umake, proizvode od kupina, svježe i liofolizirano voće, povrće… i još svašta domaće!

Uz bogatu gastro ponudu, očekuje vas i ponuda nakita od poludragog kamenja, dječjih igračaka, tekstilnih rukotvorina. Pronađite sve za svoj dom – ručno rađen pribor za kućanstvo, biljke u terarijima, dekoracije, prirodne svjećnjake i mirisno cvijeće za dom i vrt!

Kako bi sajamski doživljaj bio potpun, kada vi obilazite štandove i isprobavate domaće proizvode – očekuje vas kulturna poslastica. Nastupi i defile Kulturno-umjetničkog društva Hrvatskih željeznica u subotu u 11 sati i Centra tradicijske kulture Varaždin u subotu u 18 sati.

Najmlađe pozivamo da oslobode maštu na našoj već dobro poznatoj Bučijadi! Očekuje ih bogat program rezbarenja buča, kreativnih radionica i mozgalica, jesenskog facepaintinga i XL memory. Dok roditelji uživaju u domaćim proizvodima, djeca će se zabavljati i stvarati prekrasne uspomene u petak od 16h do 19h i u subotu u jutarnjem terminu od 10h do 13h i u popodevnom terminu od 16h do 19h.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije