BUDUĆNOST JE U PAMETNOJ VENTILACIJI

I-VENT HRVATSKA Spriječite vlagu i plijesan s i-Vent sustavom ventilacije

Imate problema s vlagom ili plijesni u svom domu? i-Vent ventilacijski sustav pruža učinkovito rješenje koje poboljšava kvalitetu zraka i sprječava nakupljanje vlage. Instalacija je brza i jednostavna, bez većih zahvata, te se može obaviti u bilo koje godišnje doba ili fazi gradnje, renovacije ili čak u starijim objektima.

Vlažnost zraka raste kada prostor nije dovoljno ventiliran. Svakodnevne aktivnosti poput tuširanja, kuhanja ili sušenja rublja, kao i prisutnost biljaka i kućnih ljubimaca, povećavaju razinu vlage. U hladnijim mjesecima, prozračivanje može unijeti vanjsku vlagu, što dodatno pogoršava situaciju.

Prostorije poput kupaonica, kuhinja i podrumskih prostora posebno su osjetljive na nakupljanje vlage, ali je važno osigurati dobru ventilaciju u svim dijelovima doma kako bi se spriječila pojava plijesni.

i-Vent sustavi osiguravaju stalni dotok svježeg, filtriranog zraka, dok istovremeno odvode višak vlage i neugodne mirise. Sustav sprječava nastanak plijesni i ulazak vanjske buke, prašine i peludi, što pomaže u stvaranju zdravijeg životnog okruženja. Zbog povrata topline, ne dolazi do gubitaka energije, što smanjuje troškove grijanja.

i-Vent sustav radi na principu podtlaka, automatski prilagođavajući protok zraka i kontrolirajući razinu vlage i CO2 putem senzora. Na taj način održava optimalnu kvalitetu zraka bez potrebe za stalnim ručnim podešavanjem.

Instalacija i-Vent sustava je brza i ne zahtijeva velike građevinske radove. Može se ugraditi u starijim i novim objektima, kao i tijekom renovacija, te se izvodi bez stvaranja prašine.

  • Sprječava vlagu i plijesan
  • Brza i jednostavna instalacija
  • Povrat topline veći od 90%
  • Antialergijski filteri protiv peludi i prašine
  • Stalan dotok svježeg zraka bez gubitaka topline
  • Energetski učinkovit sustav s niskim operativnim troškovima

Za više informacija posjetite nas na www.i-vent.com ili nas kontaktirajte na 01 4816 581.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije