OTVORENJE Links u Čakovcu u punom je pogonu – danas iskoristite uštede do 50%

Links je stigao u Čakovec s velikim popustima, danas 7. rujna pripremio je poseban event s popustima do 50% na 50 artikala i nagradama za najbrže kupce!

Danas, 7. rujna, u punom je jeku spektakularni event povodom otvorenja nove Links trgovine u Čakovcu! Ako još niste stigli, ne brinite – i dalje imate priliku posjetiti novu poslovnicu u Ulici V. Morandijinija 4, kod čakovečke tržnice, i iskoristiti fantastične popuste i nagrade koje vas čekaju!

Već od 8 sati ujutro, prvi su posjetitelji uživali u nevjerojatnim popustima na čak 50 odabranih artikala, s uštedama do 50%! Količine su ograničene, ali još uvijek stignete po najbolju računalnu opremu, bijelu tehniku i druge elektroničke uređaje po povoljnim cijenama. Promocija traje do 14. rujna, ali najpoželjniji proizvodi brzo nestaju s polica, stoga nemojte čekati!

Osim odličnih popusta, najbrži kupci imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Atmosfera u trgovini je odlična – posjetitelje zabavlja Linksova maskota, koja je omiljena među najmlađima, ali i stariji kupci ne ostaju ravnodušni!

Back to School

Za sve koji traže savršenu opremu za novu školsku godinu, Links i dalje nudi izvanrednu Back to School ponudu koja traje do 30. rujna. Bez obzira na to trebate li opremu za prvašiće ili starije školarce, u ponudi su proizvodi prilagođeni svim potrebama. A ako ste ljubitelji gaminga, ne zaboravite se prijaviti za nagradnu igru u kojoj možete osvojiti EPOCH Pulsar gaming računalo i brojne druge vrijedne nagrade.

Požurite u novu Links trgovinu u Čakovcu – najbolji popusti i zabava još traju, ali vrijeme leti! Vidimo se u Linksu!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije