MACANOVCI ULAZE U NOVU SEZONU

UPISI U TIJEKU Mladi gimnastičari GK M.Z.Macan u novoj sezoni u novim dvoranama

U rujnu će svi članovi kluba imati 50 popusta na članarinu, a svi predškolci (5. i 6. godina) pak će dobiti dodatan besplatni trening.

OBNOVLJEN MACANOV DOM

Sve je spremnom za početak nove gimnastičke sezone, poručuju iz GK Marijan Zadravec Macan. Čakovečki i međimurski najtrofejniji sportski klub početak još jednog sportskog druženja najavljuju s nikad boljim vijestima. Nakon višemjesečne obnove kolijevka čakovečke gimnastike i sporta općenito, Macanov dom, je stavljen u funkciju i spremno će dočekati novu generaciju mladih vježbača. Kako kažu Macanovci probno testiranje objekta koji više izgleda kao novi nego kao obnovljeni odrađeno je u sklopu gimnastičkog kampa u projektu „Svaki tjedan sport jedan“. Trenerica i voditelja kampa Marija Jurak Bošnjak rekla je kako su obnovljenom dvoranom oduševljeni svi: i treneri, i djeca i njihovi roditelji. „Ovdje ćemo stvarati buduće generacije sportaša i od srca hvala svima koji su pripomogli da se ovo realizira, prije svega Gradu Čakovcu, Ministarstvu turizma i sporta te GP Ekom, ali i našim trenerima i roditeljima koji su odvojili svoje vrijeme i posložili dvoranu da može ugostiti brojne mališane“ izjavila je Jurak Bošnjak.  

USKORO I KRAJ RADOVA U DVORANI UČITELJSKOG FAKULTETA

Macanovci su imali izazovno ljeto, jer osim obnove Macanovog doma radilo se i u gimnastičkoj dvorani Učiteljskog fakulteta. I ti radovi idu prema kraju pa će tako sve gimnastičare dočekati dvije vrhunske dvorane s čime u klubu pokrivaju programe od prve do zlatnih godina, te od početnika pa sve do budućih vrhunskih sportaša. Iz kluba kažu da sada uz vrhunske trenere imaju i vrhunske uvjete. Za svaku dobnu skupinu pripremljeni su programi koji su prošli verifikaciju, a po njima će raditi poznata i priznata trenerska ekipa: Po verificiranim programima radit će provjerena vrhunska trenerska ekipa: Tanja Mesarić Novak, Luka Prprović,  Marija Jurak Bošnjak, Roko Sorić, Marija Zadravec, Matija Novak, Dora Kapustić, Domagoj Dominić, Igor Kriajimskii, Tatjana Goverdovskaja, Saki Dominić, Emica Vukoja, a timu se priključile dvije kineziologinje Ida Lesjak Keenannan i Lea Branilović.

50 POSTO POPUSTA U RUJNU

U gimnastičkom klubu su prepoznati kao oni koji uvijek imaju odličnu komunikaciju sa svojim članstvom i za koje uvijek pripremaju brojna iznenađenja. Za početak nove gimnastičke sezone imaju ih dva:. U rujnu će svi članovi kluba imati 50 popusta na članarinu, a svi predškolci (5. i 6. godina) pak će dobiti dodatan besplatni trening. Treninzi počinju u ponedjeljak, 9. rujna, a s obzirom na dvorane s kojima se raspolaže, u grupama ima mjesta za svu zainteresiranu djecu od 1 godine do završetka osnovne škole. „Provjerite termine i dođite“ poručuju uvijek veseli i sportski raspoloženi Macanovci.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije