moto oprema

Koji moto stalak odabrati? Nekoliko prijedloga od HLP iz trgovine Gmoto

Tijekom servisa i transporta važno je osigurati stabilno postavljanje motocikla.

U suprotnom, jedna mala pogreška može uzrokovati da umjesto zamjene ulja ili lanca budete prisiljeni posjetiti lakirnicu i kupiti dodatne dijelove. Srećom, imamo nekoliko rješenja koja će vam omogućiti da popravljate i prevozite motocikl s mirnom glavom. Upoznajte motorističke stalke HLP.

Stalak za cross/enduro — neophodan dodatak za vozače u terenu

Motocikli klase cross i enduro zahtijevaju česte servise — kvarovi u terenu nisu rijetkost, a uz to dolazi i zamjena tekućina i potrošnih dijelova svakih nekoliko ili desetak radnih sati. Motoristički stalak za cross ili enduro osnovna je oprema svakog kućnog garaža i profesionalnog servisa. Važna je izdržljiva konstrukcija (ne smije se oštetiti tijekom brojnih transporta na natjecanja ili tijekom višegodišnje uporabe), intuitivno rukovanje i kvalitetna izrada.

Stalak za cross/enduro od HLP-a

  • Praškasto bojanje u vašoj omiljenoj boji — čak 7 različitih boja.
  • Čvrsti varovi, šperploča debljine 12 mm i kvalitetan čelik kombinacija su koja neće iznevjeriti.
  • Pogledajte u trgovini Gmoto

Stalak za prednju gumu — stabilno postavljanje tijekom servisa ili transporta

Tijekom servisa ili transporta motocikla brinete se o njegovom stabilnom postavljanju? Ne želite da vam u trenutku nepažnje motocikl padne na bok, oštetivši oplate, opremu i retrovizore? Trebate stalak za prednju gumu koji će osigurati čvrsto pričvršćivanje motocikla na pod — bilo da je to garaža, prikolica ili kombi. Prilikom odabira stalka za prednji kotač obratite pažnju na mogućnost podešavanja pričvršćivanja (nikada ne znate koliko će inča imati guma na vozilu koje želite prevesti ili popraviti), čvrstoću materijala (što manje plastike, to bolje) i kvalitetu izrade. HLP je pripremio dva modela stalka za prednji kotač.

Stalak za središnju nogaru — manevriranje motociklom nikada nije bilo tako jednostavno!

U idealnom servisu ili kućnom garažu imali bismo onoliko prostora koliko nam srce želi. Preparkiranje motocikla, slobodno okretanje i neograničeno manevriranje — to si ipak mogu priuštiti rijetki. U stvarnim uvjetima, u tipičnoj garaži motociklista, stvari obično izgledaju nešto drugačije. Ovdje dolazi stalak za središnju nogaru od HLP-a, koji će vam omogućiti da pomaknete motocikl u bilo kojem smjeru bez nepotrebnih komplikacija.

Kolica za motocikl za središnju nogaru od HLP-a

  • Nosivost od 300 kilograma može podnijeti većinu motocikala.
  • Praškasto bojanje i konstrukcija od čvrstog lima jamče dugogodišnju uporabu.
  • Kotači koji se okreću za 360 stupnjeva osiguravaju potpunu mobilnost u skučenim prostorima.
  • Pogledajte u trgovini Gmoto

HLP — proizvođač motorističkih i servisnih dodataka

HLP je marka motociklističke opreme koja nudi brojne dodatke za motocikliste koji cijene kvalitetnu izradu, intuitivno rukovanje i dugotrajnost. Katalog HLP-a dominiraju servisni dodaci i alati, ali u njemu možete pronaći i moto kemiju i dodatne dijelove za motocikle. Pogledajte kompletnu ponudu marke HLP u našoj trgovini.

Pogledajte kompletnu ponudu HLP-a u motociklističkoj trgovini Gmoto

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije