NOVA SEZONA, NOVI STIL

ASTREA IVANOVEC Predstavlja novu jesensku kolekciju – stil i kvaliteta za cijelu obitelj!

 

Jesen donosi novitete u Astrei d.o.o. iz Ivanovca! Od danas, 4. rujna, u prodaji je nova kolekcija koja će vas osvojiti stilom i kvalitetom, idealna za nadolazeće hladnije dane.

Astrea vam nudi širok izbor odjeće za cijelu obitelj – mušku, žensku i dječju – idealnu za jesenske dane. U njihovoj novoj kolekciji pronaći ćete sve što vam treba: udobne trenirke, moderne majice, tople hlače i sportsku opremu koja spaja stil i funkcionalnost.

Također, ljetna roba je na rasprodaji po vrlo pristupačnim cijenama, pa iskoristite priliku za povoljne kupnje!

Iz ponude izdvajamo rasprodaju ljetnih muških i ženskih majica – 2 eura te muških i ženskih hlača – 3 eura.

U ponudi imaju i majice i hlačice za tjelesni. Dječje hlače po cijeni 7 eura, a majice 5 eura. Cijena muških i ženskih hlača je 9 eura a majica 7 eura. Dječji hoodie možete kupiti po cijeni od 13 eura (veličine od 1 do 8) i 15 eura (10-14 vel), dječji sweatshirt 9 eura (od 1-8 vel) i 11 eura (od 10 – 14), dječji donji dio hlača 7,5 eura (1-8 vel) i 10 eura (10-14 vel); muška i ženska hoodie 18 eura. Muški i ženski donji dio hlača nabavite po cijeni od 13 eura.

Ne propustite priliku – posjetite Astreu na adresi Zrinskih 5 u Ivanovcu, i uvjerite se sami u bogatu ponudu. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a subotom od 8 do 12 sati.

Uskladite svoj stil s novom jesenskom kolekcijom iz Astree i dočekajte hladnije dane s osmijehom. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije