EDUCATIONAL TRAVEL WORLDWIDE

AGENCIJA ETW Prijavite se na tečajeve stranih jezika u inozemstvu i s ETW-om krenite na putovanje koje će promijeniti vaš život! 

Nemojte propustiti priliku da proširite svoje horizonte i usavršite strani jezik kroz avanture koje će vam ostati u sjećanju za cijeli život. Prijave su u tijeku!

Da li sanjate o učenju stranog jezika u njegovom izvornom okruženju? Želite li putovati, upoznati nove kulture, steći međunarodne prijatelje i istovremeno se obrazovati? Educational Travel Worldwide (ETW) tu je da vaše snove pretvori u stvarnost!

Ako ste mladi i puni želje za učenjem, putovanjima i istraživanjem novih kultura, Educational Travel Worldwide (ETW) je tu da vam otvori vrata prema svijetu neograničenih mogućnosti! Bilo da želite usavršiti strani jezik u inozemstvu, upisati srednju školu ili fakultet u inozemstvu, ili jednostavno proživjeti nezaboravnu avanturu, ETW će vam pružiti podršku i stručno vodstvo na svakom koraku.

Zašto odabrati ETW?

ETW je više od obične agencije – to je vaš pouzdan partner na putu do obrazovanja i osobnog razvoja. Njihovi stručnjaci slušaju vaše želje, analiziraju vaše ciljeve i pomažu vam odabrati najbolju destinaciju i program koji odgovaraju vašim interesima i budžetu. S dugogodišnjim iskustvom, nude vam priliku da učite strani jezik u autentičnom okruženju, bilo u metropolama ili mirnim ruralnim predjelima širom svijeta.

Programi po mjeri svakog polaznika

Njihovi programi obuhvaćaju sve generacije – od mladih učenika, preko studenata, do poslovnih ljudi koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine. U ponudi imaju grupne ljetne i zimske tečajeve, individualne programe, kao i online tečajeve za one koji preferiraju učenje iz udobnosti svog doma. Uz to, organiziraju i američki kamp engleskog jezika na lokacijama u Šibeniku i Plitvicama, gdje možete doživjeti pravi avanturistički odmor u jedinstvenom ambijentu indijanskog sela.

Prijave u tijeku – rezervirajte svoje mjesto!

Nemojte propustiti priliku da proširite svoje horizonte i usavršite strani jezik kroz avanture koje će vam ostati u sjećanju za cijeli život. Prijave su već u tijeku, a detalje o programima i destinacijama možete pronaći na našoj web stranici ili ih kontaktirajte osobno na adresi Bjelovarska 32, Sesvete, Grad Zagreb, putem e-maila info@etw.hr ili na broj +3851 5810 957. Facebook ETW

Otkrijte svijet s ETW – jer pravi uspjeh dolazi kad radite ono što volite i kad se usudite zakoračiti izvan granica poznatog! Ne propustite priliku za avanturu života!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije