UDRUGA MIS I MIK

DAN OTVORENIH VRATA 7. RUJNA Dođite i upoznajte programe udruga MIS i MIK za školsku godinu 2024/25!

Udruge Međimurski informatički klub (MIK) i Mladi informatički stručnjaci (MIS) pozivaju vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati 7. rujna (subota) u Metalskoj jezgri u Čakovcu. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku da se upoznate s radom ovih udruga, aktivnostima i izvrsnim programima koje planiraju za predstojeću školsku godinu, uključujući aktivnosti STEM Centra i Centra izvrsnosti Međimurske županije.


Datum i vrijeme: 7. rujna, 10:00 – 12:00 sati


Lokacija: Metalska jezgra Čakovec, Ulica bana Josipa Jelačića 22D


Udruge su posvećene razvoju informatičkih i tehnoloških vještina kod mladih, pružajući edukaciju u područjima poput informatike, elektronike, robotike, strojarstva, modelarstva, kemije, fizike, 3D printanja i matematike. Programi STEM Centar i Centar izvrsnosti Međimurske županije nude izvrsne tečajeve iz STEAM područja, s ciljem poticanja znanja i vještina u ovim ključnim disciplinama.


Na Danu otvorenih vrata imat ćete priliku:


Upoznati stručne mentore: Tim stručnjaka iz različitih područja bit će prisutan kako bi vam detaljno predstavili svaki tečaj, odgovorili na vaša pitanja i pomogli vam odabrati idealan tečaj za vaše dijete. Mentori su aktivni suradnici STEM Centra i Centra izvrsnosti Međimurske županije, čime jamče visoku kvalitetu edukacije.

Naučiti o metodologiji i upoznati se sa opremom: Imati ćete priliku saznati više o metodologiji rada koja učenicima omogućuje rad na stvarnim projektima i usavršavanje vještina uz korištenje najnovije tehnologije. Također, na Danu otvorenih vrata bit će izložena oprema koju udruge koriste, a koja omogućuje stjecanje naprednih praktičnih znanja..

Saznati više o tečajevima i aktivnostima: Biti će predstavljena bogata ponuda tečajeva, uključujući one razvijene u suradnji sa STEM Centrom i Centrom izvrsnosti. Posjetitelji će također imati priliku postaviti pitanja o sadržaju tečajeva, metodologiji rada i specifičnostima programa koji se nude.

Upoznati druge roditelje i učenike: Ovo će biti izvrsna prilika za razmjenu iskustava i ideja s roditeljima čija su djeca već uključena u tečajeve, kao i s učenicima koji će podijeliti svoja iskustva i postignuća ostvarena kroz programe STEM Centra i Centra izvrsnosti.

Prijave za tečajeve: Na Danu otvorenih vrata moći će se izvršiti prijave za sve tečajeve koje nude STEM Centar i Centar izvrsnosti Međimurske županije. Stručnjaci će biti dostupni kako bi pomogli u odabiru tečaja koji najbolje odgovara interesima i potrebama djece.

Pozvani su svi zainteresirani da se pridruže i istraže svijet tehnologije i inovacija zajedno s organizatorima. Djeca zaslužuju najbolje, a organizatori su tu da ih podrže na putu prema uspješnoj budućnosti kroz napredne programe koje nude.

Vidimo se 7. rujna i zajedno gradimo digitalnu budućnost!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije