Posjetite ih 7. rujna

NOVOOTVORENO Links u Čakovec 7. rujna donosi vrhunsku tehnologiju i nevjerojatne popuste

Links je stigao u Čakovec s velikim popustima, a 7. rujna priprema poseban event s popustima do 50% na 50 artikala i nagradama za najbrže kupce!

Čakovec je od sada bogatiji za novu destinaciju za sve ljubitelje tehnologije i elektronike! U subotu, 24. kolovoza, svoja vrata otvorila je nova Links poslovnica na adresi Ulica V. Morandinija 4, smještena kod čakovečke tržnice, preko puta glavne ljekarne. Ova moderna trgovina donosi široku paletu računalne opreme, bijele tehnike, potrošačke elektronike i još mnogo toga, čime će zadovoljiti potrebe svih tehnoloških entuzijasta, profesionalaca, ali i obitelji.

Zabilježite 7. rujan u svoj kalendar

Kako bi proslavili svoj dolazak u Čakovec, Links organizira poseban događaj u subotu, 7. rujna 2024. godine. Od 8 sati ujutro, posjetitelje i kupce očekuju nevjerojatni popusti na čak 50 artikala, s uštedama do 50%! No, požurite, jer su količine ograničene – samo najbrži će imati priliku iskoristiti ove spektakularne ponude, koje traju do 14. rujna ili do isteka zaliha.

Ali to nije sve! Najbrži kupci imat će priliku osvojiti i vrijedne nagrade, a zabavu će dodatno začiniti i posjet Linksove maskote, koja će oduševiti najmlađe, ali i one starije posjetitelje. Očekuje vas i odlična ponuda vrhunskih brendova iz asortimana laptopa, smartphonea, tableta, pametnih satova, računala, monitora, periferije, komponenti, pisača, audio i video opreme, razni gadgeti i za ljubitelje gaminga – gaming zona! Ne propustite priliku za fantastičan shopping uz dodatnu dozu zabave!

Back to School ponuda

Uz to, Links trenutno nudi i posebnu “Back to School” ponudu, koja traje od 19. kolovoza do 30. rujna. Bez obzira na dob školaraca, u Linksu možete pronaći sve što vam treba za početak nove školske godine – od osnovne školske opreme do naprednih uređaja za ozbiljnije zadatke. Uz vrhunski asortiman, kupci imaju priliku sudjelovati i u velikoj nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti snažno EPOCH Pulsar gaming računalo i mnoge druge vrijedne nagrade.

Linksova nova poslovnica u Čakovcu već je svojim kvalitetnim asortimanom, stručnim kadrom i brzom uslugom osvojila prve kupce.

Tvrtka koja se više od 20 godina ističe proizvodnjom i prodajom informatičkog asortimana, koja kontinuirano širi ponudu te broj svojih poslovnica, nastavlja sa svojom misijom pružanja najboljih tehnoloških asortimana i vrhunskog iskustva kupnje uz stručno prodajno osoblje.

– Zahvaljujemo se svim kupcima iz Međimurja na povjerenju i pozivamo ih u novu Links poslovnicu u Čakovcu. Veselimo se vašim dolascima! Ne propustite jedinstvenu priliku za vrhunski shopping, popuste i zabavu – vidimo se 7. rujna u Linksu!, poručuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije