posjetite nas

KOKTELI Caffe Bar Bedem nudi ljetne specijalitete i jedinstvenu atmosferu

Ne propustite priliku za opuštanje u ambijentu koji spaja povijest, kulturu i moderan užitak. Caffe Bar Bedem čeka na vas!

Ako tražite savršeno mjesto za predah u srcu Čakovca, Caffe Bar Bedem je vaša destinacija! Smješten povrh plemićkog dvorca u starom gradu Zrinskih, ovaj jedinstveni caffe bar donosi vam nezaboravno iskustvo uz bogatu ponudu pića i ljetnih specijaliteta.

Užitak za sva osjetila

Caffe Bar Bedem poznat je po svojoj pažljivo odabranoj ponudi lokalnih vina i raznovrsnih bezalkoholnih pića, a ovog ljeta izdvajaju se osvježavajuće ledene kave. U ponudi su četiri neodoljiva okusa: Classic, Cookie, Caramel i Ice-cream, koji će vas zasigurno oduševiti. Ljubitelji ledenih čajeva također će doći na svoje s Giffard ledenim čajevima, koji su dostupni u nekoliko različitih okusa.

Koktel čarolija s dodirom povijesti

Ljetni kokteli u Caffe Bar Bedemu nude više od osvježenja – oni pričaju priču! Inspirirani poviješću obitelji Zrinski, kokteli Mystic Jelena i Spicy Grof predstavljaju poseban doživljaj za sve posjetitelje. Svaki gutljaj ovih mikseva donosi notu prošlosti i bogate kulturne baštine.

Umjetnost i kultura u srcu grada

Posjet Caffe Bar Bedemu pruža više od gastronomskog užitka. Do 1. rujna imate priliku posjetiti izložbu “Slika od slame” autora Josipa Mesarića. Ova jedinstvena izložba, koja se savršeno uklapa u povijesni ambijent Starog grada Zrinskih, donosi umjetnost koja se rijetko viđa. Više informacija o izložbi možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Pratite nas na društvenim mrežama

Za sve najnovije informacije i događaje u Caffe Bar Bedemu, pratite ih na društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku pod korisničkim imenom @caffebarbedem.

Ne propustite priliku za opuštanje u ambijentu koji spaja povijest, kulturu i moderan užitak. Caffe Bar Bedem čeka na vas!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije