MAĐERKIN BREG

VINARIJA ŠTAMPAR Ugostiteljski objekt počinje s radom svakog radnog dana i uobičajeno vikendom

Na 341. metru nadmorske visine, samo tri i pol metra niže od najviše točke Međimurja Mohokosa, smjestio se Mađerkin breg

Vinarija Štampar smještena je na samom vrhu Mađerkinog brega s kojeg se pruža prekrasan pogled na prirodne ljepote najsjevernije hrvatske županije, na međimurske brege i vinograde, ali i na četiri države – Austriju, Sloveniju, Mađarsku, a za vrijeme lijepog vrijeme čak i na Slovačku.

I RADNIM DANOM

Ovih dana obitelj Štampar uz ponudu svojih vrhunskih vina te mesnih i sirnih plata lokalnih proizvođača, otvara ugostiteljsku sezonu i radnim danom.

Otvoreni su radnim danom od 16 do 21 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 22 sati, pa uz fino piće i hranu možete uživati i u prekrasnom prirodnom vidikovcu, terasastim vinogradima, pogledu, svježem zraku, miru, tišini, ali i cvrkutu ptica. 

U slučaju kiše ili drugih nepovoljnih uvjeta poput jakog vjetra na vrhu Mađerke, ugostiteljski objekt nije u mogućnosti raditi pa to svakako uzmite u obzir. 

Dođite i popijte svoj omiljeni napitak daleko od gradske vreve, u prirodi s prekrasnim pogledom na međimurske vinograde.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije