Koktelska poslastica u Bedemu

COCKTAIL VIKEND Doživite nezaboravno iskustvo u Caffe baru Bedem

Cocktail večeri: Okusi, zabava i edukacija u Caffe baru Bedem

Nadolazećeg petka i subote, Caffe bar Bedem poziva sve ljubitelje dobre zabave i finih pića na posebne koktel večeri. Počevši od 19 sati, pripremite se za večeri ispunjene chill atmosferom, vrhunskim koktelima i nezaboravnim trenucima.

Za sve posjetitelje, Bedem je pripremio bogatu ponudu koktela iz svoje personalizirane koktel karte. Svaki koktel je pažljivo osmišljen kako bi pružio jedinstveno iskustvo, a ljubitelji lokalnih pića moći će uživati u alkoholnim napicima proizvedenim u okolici. Bez obzira jeste li ljubitelj klasike ili volite eksperimentirati s novim okusima, naša karta ima nešto za svakoga.

Jedna od posebnosti ovih večeri je prilika da se okušate u izradi koktela uz stručnu pomoć Bedemovih barmena. Njihovi iskusni barmeni će vas uvesti u osnove miksologije, pokazati vam trikove zanata i pomoći vam da stvorite vlastiti savršeni koktel. Ovo je idealna prilika za sve one koji žele naučiti nešto novo i zabaviti se u društvu prijatelja.

Za one koji preferiraju bezalkoholne opcije, Bedem nudi širok izbor bezalkoholnih koktela. Osvježavajući i ukusni, ovi kokteli su savršeni za sve koji žele uživati u večeri bez alkohola, a da pritom ne propuste dio zabave.

Caffe bar Bedem, smješten unutar zidina Starog grada, poznat je po svojoj ugodnoj atmosferi i ljubaznom osoblju. Ove koktel večeri dodatno će obogatiti već bogatu ponudu i pružiti jedinstveno iskustvo svim posjetiteljima.

Nemojte propustiti priliku za opuštanje, učenje i uživanje u vrhunskim koktelima u društvu prijatelja i obitelji. Vidimo se u Caffe baru Bedem, petak i subotu od 19 sati!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije