UZ JAKOPIĆ TRAVEL Planirajte nezaboravan odmor i istražite najljepše destinacije u Europi

Vodimo vas na nove avanture uz Jakopić Travel: Dolina Soče, Prag, rafting na Uni i još mnogo toga!

Tražite inspiraciju za sljedeće putovanje? Jakopić Travel donosi nevjerojatne ponude koje će zadovoljiti vašu želju za avanturom i opuštanjem. Od spektakularne prirode Doline Soče i Tolminskih korita u Sloveniji, preko živopisnog Beograda, do povijesnih čarolija Praga i slikovitih dvoraca Južne Češke. Također, ne propustite priliku i doživite slavni Oktoberfest u Münchenu. Pridružite nam se na ovim nevjerojatnim putovanjima i stvorite uspomene koje ćete pamtiti cijeli život!

DOLINA SOČE I TOLMINSKA KORITA

  • 10.08.2024.

Otkrijte prirodna čuda Slovenije, gdje spektakularni kanjoni i kristalno čista rijeka Soča oduzimaju dah. Uživajte u netaknutoj prirodi i avanturama poput planinarenja, pješačenja, i raftinga. Doživite nezaboravne trenutke u divljini Alpa!

CIJENA ARANŽMANA: 44 EUR

Rafting na Uni i Bihać

  • 04.08.2024.

Iskusite uzbuđenje raftinga na rijeci Uni i istražite prekrasni krajolik Bihaća i Japodskih otoka. Uživajte u adrenalinskoj avanturi dok se spuštate niz kristalno čistu vodu okruženi netaknutom prirodom. Pridružite nam se i stvorite nezaboravne uspomene u ovom prirodnom raju!

CIJENA ARANŽMANA: 37 EUR

PRAG I ČEŠKY KRUMLOV

  • 15.-17.08.2024.

Posjetite Prag i uronite u čarobnu atmosferu Starog grada, Karlovog mosta, Praškog dvorca i katedrale sv. Vida. Otkrijte bogatu povijest kroz brojne spomenike i znamenitosti. Doživite slikovitu srednjovjekovnu arhitekturu Češkog Krumlova koja će vas ostaviti bez daha!

CIJENA ARANŽMANA: 180 EUR

VELIČANSTVENI DVORCI JUŽNE ČEŠKE

  • 13.-13.10.2024.

Južna Češka oduševljava bogatstvom povijesnih i kulturnih znamenitosti koje pružaju jedinstven uvid u prošlost regije. Posjetite veličanstvene dvorce Češki Krumlov, Hluboka nad Vltavou i Jindřichův Hradec. Uživajte u kulturnim događanjima i očaravajućoj prirodi ovog dijela Europe!

CIJENA ARANŽMANA: 130 EUR

OKTOBERFEST

  • 2 DANA, 21.-22.09.2024.

Doživite nezaboravnu atmosferu Oktoberfesta u srcu Münchena! Okupite se s prijateljima i uživajte u tradicionalnim bavarskim jelima, uzbudljivim vožnjama i raznovrsnim pivima iz lokalnih pivara. Proslavite kulturu, veselje i gostoljubivost Bavarske na najvećem pivskom festivalu na svijetu!

CIJENA ARANŽMANA: 165 EUR

Jakopić travel

Katarine Zrinski 2, 40 000 Čakovec

Telefon: 040 396 090 ili 099 2302 223

email: info@jakopic-travel.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije