čuvajte okoliš

PRODAJA I OTKUP RABLJENIH UDŽBENIKA Uz Antikvarijat Logos uštedite novac i vrijeme

Jeste li spremni za još jednu školsku godinu? Antikvarijat, knjižara Logos vrši prodaju i otkup rabljenih udžbenika za sve srednje škole

Osim što svi znamo koliko je važno na vrijeme se pripremiti za nove izazove, znamo i koliko novca može biti potrebno za nabavku školskih udžbenika. Međutim, imamo sjajne vijesti za vas! Antikvarijat Logos, s poslovnicama u Čakovcu i Varaždinu, donosi inovativan pristup kupovini i prodaji udžbenika koji će vam pomoći da uštedite novac, a istovremeno pridonosite očuvanju okoliša.

Jeste li ikada razmišljali o prodaji svojih starih udžbenika nakon završetka školske godine? Antikvarijat Logos nudi uslugu otkupa rabljenih udžbenika, omogućavajući vam da ih prodate po fer cijeni. To je odlična prilika da zaradite nešto novca i oslobodite prostor na policama, a što je još važnije, recikliranjem udžbenika pridonosite očuvanju okoliša, smanjujući potrebu za novom proizvodnjom.

Jedna od najvećih prednosti kupovine rabljenih udžbenika u Antikvarijatu Logos je izbjegavanje gužvi i nervoze koje obično prate početak nove školske godine. Umjesto čekanja u dugim redovima ili traženja ispravnih naslova u prepunim knjižarama, u našem antikvarijatu možete uživati u mirnoj i ugodnoj atmosferi. Naši ljubazni prodavači uvijek su spremni pomoći vam savjetom i pronaći prave udžbenike za vas ili vašu djecu.

Još jedna pogodnost koju pruža Antikvarijat Logos je mogućnost kupovine na rate. Svjesni smo da je trošak nabave svih udžbenika odjednom ponekad prevelik teret za obiteljski proračun. Stoga smo osigurali mogućnost kupovine na rate svih udžbenika bez stresa i prekomjernog trošenja.

Ako ste izvan Čakovca i Varaždina, nemojte brinuti!

Antikvarijat Logos pruža i uslugu otkupa i dostave udžbenika putem interneta diljem cijele Hrvatske. Sve što trebate učiniti je posjetiti našu web stranicu, provjeriti uvjete otkupa i poslati nam mail o detaljima udžbenika koje želite kupiti ili prodati. Nakon toga, naša ekipa će vam poslati ponudu i organizirati sigurnu dostavu udžbenika na vašu adresu.

Ne samo da ćete uštedjeti novac prodajom ili kupovinom rabljenih udžbenika u Antikvarijatu Logos, već ćete također pridonijeti očuvanju okoliša. Recikliranjem udžbenika smanjujemo potrebu za novom proizvodnjom, čime se štede prirodni resursi i smanjuje otpad koji završava na odlagalištima.

Uštedite novac, podržite očuvanje okoliša i uživajte u mirnoj kupovini bez gužvi i nervoze. Posjetite Antikvarijat Logos u Čakovcu ili Varaždinu, gdje će vam naši ljubazni prodavači rado pomoći savjetom i osigurati udžbenike koje trebate.

ČAKOVEC, Ulica kralja Tomislava 7
Kontakt: 091 979 53 00

Radno vrijeme:

  • ponedjeljak – petak: od 8 do 18 sati
  • subota: od 8 do 12 sati

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije