MB FRIGO GRUPA d.o.o.

Zašto odabrati TOSHIBA klima uređaj?

Japanski proizvođač klima uređaja s novim modelima iskoračio je u moderan dizajnerski stil s naprednim tehničkim funkcijama.

TOSHIBA klima uređaji za 2024. godinu kombiniraju inovativnu tehnologiju, visoku energetsku učinkovitost i elegantan dizajn kako bi korisnicima pružili najbolje moguće iskustvo klimatizacije. Svi modeli dostupni su kod ovlaštenih partnera preko MB Frigo Grupe, vodećeg distributera za Adria regiju.

  • Vrhunske tehničke karakteristike osiguravaju rad klima uređaja kroz cijelu godinu kako bi korisnicima omogućili bezbrižnu klimatizaciju privatnih i poslovnih prostora. TOSHIBA klima uređaji nude vrhunsko grijanje i hlađenje, prilagođavajući rad prema vremenskim uvjetima. Visokokvalitetne komponente osiguravaju konstantnu intenzivnu upotrebu klima uređaja, pružajući dugovječnost i bezbrižnost korisnicima.

  • Jedna od istaknutih značajki TOSHIBA klima uređaja je njihov tihi rad. Dizajnirani su za minimalnu razinu buke, osiguravajući mirno okruženje, posebno tijekom noći.

  • TOSHIBA klima uređaji dizajnirani su za energetsku učinkovitost, što se odražava na smanjenje računa za struju za potrošače.
  • Inverterska tehnologija: TOSHIBA je bila među pionirima uvođenja inverterske tehnologije u klima uređajima. Ova tehnologija omogućuje klima uređaju da prilagodi svoju snagu i izlaz hlađenja prema temperaturi dolaznog zraka, što rezultira dosljednom udobnošću, manjim trošenjem kompresora i značajnim uštedama energije.

  • IAQ (Kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru) filter: Mnogi TOSHIBA klima uređaji opremljeni su naprednim sustavima filtracije koji hvataju prašinu, alergene, pa čak i deodoriziraju zrak, osiguravajući zdraviju unutarnju okolinu.

  • Smart Sensing tehnologija: Prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji i prilagođava rad uređaja kako bi osigurala maksimalnu udobnost i učinkovitost​​.

SEIYA Classic

Štedljiva udobnost – Verzija Classic pouzdanog početnog modela prodajnog programa. Suvremena tehnologija TOSHIBA kvalitete za grijanje i hlađenje za štedljive potrošače. Uključeni su komforni daljinski upravljač i opcija za WiFi vezu s nadzorom potrošnje energije.

SEIYA

Udobnost tiha poput šapata – Ažuriranje pouzdanog početnog modela invertera. Savršen prvi korak u svijet klimatizacije s tehnologijom invertera i svim dodacima koji su zaista potrebni. Sada dostupan s komfornim daljinskim upravljačem i novim trakama filtra. To uključuje i tihi način rada vanjske i unutarnje jedinice.

SHORAI Edge

Univerzalni multitalent – Ažuriranje dizajna i funkcija u klasi HIGH Line. Dostupno u bijeloj i crnoj boji s pouzdanim značajkama, uključujući serijsko upravljanje putem aplikacije (Wi-Fi) i nadzor potrošnje energije za Single Split sustave. Više informacija o modelu pogledajte na video prezentaciji.

HAORI

Dizajn s tkaninom – Inovativan dizajn s tkaninom čini HAORI model savršenim za moderne interijere. Uz najbolju učinkovitost, ovaj uređaj dolazi s ugrađenim WiFi modulom i naprednim sustavom filtriranja​​. Više informacija o modelu pogledajte na video prezentaciji.

DAISEIKAI 10

Premium u udobnosti i učinkovitosti – Uređaj Daiseikai 10 predstavlja inovativan dizajn, visoku učinkovitost i maksimalnu udobnost. Gotovo predobro samo za hlađenje ili grijanje. Kretanje i čišćenje zraka u prostoriji odrađuje se na najvišoj razini, funkcija Smart Sensing prepoznaje kretanje osoba i individualno upravlja klimatizacijom prema kriterijima komfora i učinkovitosti. Model je dostupan s panelom u bijeloj boji i panel s drvenom varijantom. Više informacija o modelu pogledajte na video prezentaciji.

MB Frigo Grupa je vodeći distributer TOSHIBA klima uređaja u Adria regiji. Već više od 30 godina distribuiramo TOSHIBA klimatizacijske sustave, osiguravajući postprodajnu podršku i visoku tehnološku razinu podrške instalaterima i kupcima diljem regije.

MB Frigo Grupa osvojila je prestižne nagrade kao broj 1 distributer u prodaji TOSHIBA klima uređaja u Adria regiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije