FOTONATJEČAJ

FOTONATJEČAJ Pošaljite nam fotografiju flore ili faune Međimurja i osvojite 100€

Online medij eMedjimurje.hr (organizator) u partnerstvu s Javnom ustanovom Međimurska priroda (partner) organizira mini fotonatječaj

Fotografski natječaj “Flora i fauna Međimurja” se raspisuje u svrhu promocije Partnera kroz nagradni natječaj, a putem digitalnih kanala Organizatora.

Prijava fotografija na nagradni natječaj traje od 1.07.2024. godine do 08.7.2024. u 23:59, a za prijavu je moguće poslati do dvije fotografije po osobi. Nakon 9. srpnja slijedi glasanje koje će biti organizirano na online mediju eMedjimurje.hr.

NAGRADA

Javna ustanova Međimurska priroda otkupit će najljepšu fotografiju prema izboru čitatelja online medija eMedjimurje.hr. pa će autor zaraditi 100,00€ netto.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom natječaju imaju sve fizičke osobe koje stanuju na prostoru Međimurske županije.

AUTORSKA PRAVA

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenim fotografijama pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Sve prijave moraju biti originalne fotografije koje je snimio sudionik. Osoba koja se prijavljuje na natječaj slaže se da se fotografija objavi na digitalnim kanalima i web stranicama Organizatora i Partnera te da se može koristiti u promotivne svrhe s obaveznim navođenjem imena autora.

PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Međimurske županije koje u periodu trajanja kreativnog natječaja od 1.07.2024. pošalju do dvije prijave, odnosno fotografije na foto@emedjimurje.hr . Fotografija ne smije biti starija od 6 mjeseci. Prijava mora sadržavati ime i prezime autora, mjesto stanovanja autora, naziv fotografije i mjesto snimanja fotografije – koje ćemo objaviti javno, te za naše potrebe broj telefona (neće biti objavljeni javno).

Organizator Fotografskog natječaja “Flora i fauna Međimurja” ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora i Partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i Partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Po završetku prijava žiri će prema kriteriju kreativnosti odabrati sudionike natječaja te njihove fotografije objaviti javno na portalu eMedjimurje.hr kako bi započelo glasovanje.

Fotografija s najvećim brojem lajkova bit će otkupljena od autora u iznosu od 100,00€ netto.

Dostavljanjem podataka, sudionici pristaju da njihova imena i prezimena i mjesto stanovanja budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja biti će obaviješteni o dobitku nagrade. Njihova će se imena i prezimena objaviti na profilu Organizatora najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnici u roku od 3 dana ne odgovore, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Rok preuzimanja nagrade (potpisivanja Ugovora o autorskom honoraru) u Čakovcu (redakcija online medija eMedjimurje.hr – Zrinsko-frankopanska 8) je 15 dana od dana objave dobitnika.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Organizator i Partner sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima u svrhu promocije fotografskog natječaja uz navođenje autora (novine, Internet), ali ih i nisu obvezni koristiti.

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru i Partneru po bilo kakvoj osnovi.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Ime dobitnika bit će objavljeno na portalu eMedjimurje.hr najkasnije u roku 7 dana od dana završetka natječaja.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci bez posebnog obrazloženja.

Spomenimo i da eMedjimurje i Međimurska priroda do kraja godine planiraju realizaciju još dva fotonatječaja. Drugi natječaj bit će aktivan od rujna i tema će bit ‘Priroda i čovjek – usluge ekosustava’, a treći će se realizirati tijekom mjeseca studenog na temu ‘Mura i Drava u Međimurju’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije