LJETNA AVANTURA

TERME SVETI MARTIN Ovog vikend dođite na spektakularno otvorenje Aquaparka MartiLandia

Terme Sveti Martin i ovog ljeta ponovo postaju epicentar zabave i osvježenja jer MartiLandia, omiljeni aquapark, službeno otvara svoja vrata u subotu 22.06.2024.

Događaj obećava dan pun uzbuđenja, zabave i nevjerojatne atmosfere za posjetitelje svih dobnih skupina. Od uzbudljivih vodenih tobogana do najboljih hitova i ukusnih koktela, MartiLandia će svakako stvoriti nezaboravne uspomene za sve svoje goste.

Zabava počinje u 13 sati uz energične ritmove DJ-a Maria koji će sve posjetitelje zabavljati najvećim hitovima. Živahna glazba stvorit će atmosferu neprekidnog uživanja, a gosti će imati prilike uživati u posebnoj koktel ponudi, idealnoj za rashlađivanje na ljetnom suncu.

Ekipa MartiLandie je osigurala raznolik i bogat animacijski program kako bi održala visoku razinu energije tijekom cijelog dana. Gosti će imati priliku sudjelovati u brojnim interaktivnim igrama i zanimljivim aktivnostima koje su pažljivo osmišljene kako bi stvorile dinamičnu i živahnu atmosferu. Osim toga, svi posjetitelji će imati mogućnost sudjelovanja u uzbudljivim nagradnim igrama te će imati priliku osvojiti i vrijedne nagrade.

Najzabavniji Aquapark na sjeveru Hrvatske od subote 22.06.2024. otvoren je svaki dan od 10 do 20h te tako svima nudi dovoljno vremena za cjelodnevno uživanje u bazenima i raznim drugim sadržajima. Adrenalinski vodeni tobogani dostupni su od 11 do 19 sati, a uz njih gosti mogu uživati u novim ukusnim delicijama u slastičarnici Cukrin kao i restoranu i baru Marti’s Food & Drink.

Ne propustite priliku da budete dio ovog spektakularnog otvorenja i provedete nezaboravan dan ispunjen zabavom, glazbom i osvježenjem. Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Vidimo se u MartiLandiji!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije