POGLEDAJTE

LJETO U SVETOM MARTINU Pin-up djevojke, automobili, vodeni park, komičari i koncerti

Donosimo raspored glavnih događanja tijekom ljetau Svetom Martinu na Muri!

Posjetite ovog ljeta i zabavite se na raznolikim i uzbudljivim događanjima u Svetom Martinu na Muri! Uživajte u nezaboravnim trenucima, zabavi i kulturi za sve uzraste. Evo što su domaćini Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri i Općina Sveti Martin na Muri pripremili za vas.

Trash & Burn miting automobila slavi 16 godina

I ove godine očekuju vas opaki američki automobili i motori iz čitave Europe, pin-up djevojke, burlesk nastupi, tattoo, vintage štandovi sa odjećom, burn-out box, a posjetitelji će moći koristiti i Trash&Burn ”Taxi” Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv.Martin. Glazbeni dio festivala donosi top svjetske rockabilly i rock and roll bendove i DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske. Trash & Burn održava se 14. i 15. lipnja.

Otvorenje vodenog parka Martilandia

Terme sveti Martin vrata svog vodenog parka otvaraju 22. lipnja 2024.

Halicanumfest

Ovogodišnji Festival rimske kulture “Halicanumfest” održat će se 13. srpnja od 17 sati u Termama sveti Martin.

Stand up Best of lajnap comedy & Trash party 90e

Posjetitelje Sklenarske kuće će 16. kolovoza od 20 sati nasmijavati Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec.

Povorka starih zanata

Tradicionalna povorka starih zanata i svetomartinska noć uz koncert Zlatka Pejakovića i Privatt band održat će se 17. kolovoza od 18 sati.

– Ovo je samo mali dio onog što vam pripremamo. Uskoro ćemo objaviti cijeli raspored svih ljetnih događanja! Pridružite nam se i uživajte u nevjerojatnom ljetu punom događanja i zabave u Svetom Martinu na Muri!, pozivaju iz Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije