najbolje ljetne destinacije

IDEMO NA MORE Planirajte svoj savršeni odmor uz Jakopić Travel

Otkrijte fantastične aranžmane i doživite vrhunska iskustva uz Jakopić Travel na najatraktivnijim destinacijama ovog ljeta

U potrazi ste za idealnim odmorom ovog ljeta? Jakopić Travel donosi spektakularne ponude koje će zadovoljiti svačiji ukus i želje. Bilo da ste ljubitelj adrenalinskih događaja, romantičnih bijega ili mirnog odmora u prirodi, u njihovoj ponudi pronaći ćete savršenu destinaciju. Od jednodnevnih izleta za kupanje preko sunčanih plaža Rovinja i Biograda na Moru, do mirnog raja na Lastovu i otkrivanja ljepota Hvara – Jakopić Travel je vaš idealan partner za nezaboravno ljetovanje.

Pogledajte i ostale aranžmane i rezervirajte svoj savršeni odmor već danas uz Jakopić Travel.

Jednodnevno kupanje na Jadranu: Uživajte u morskim radostima

Uživajte u jednodnevnom kupanju na Jadranu. Kupajte i sunčajte se na predivnim destinacijama poput Opatije, Lovrana, Medveje, Selca, Novog Vinodolskog, Njivica i Punta.

Polazimo svaki petak, subotu i nedjelju kroz lipanj, srpanj, kolovoz i rujan!

CIJENA ARANŽMANA: 27 EUR

Ljetovanje u Rovinju – Villa Aurum

  • 01.-04.07.2024.,
  • 23.-26.07.2024.,
  • 26.-29.08.2024.

Pridružite nam se na nezaboravnom ljetovanju s organiziranim prijevozom, na bazi polupansiona, u najromantičnijem gradu na Jadranu. Uživajte u predivnim plažama, šetnjama starim gradskim ulicama i romantičnim zalascima sunca. Osigurajte svoje mjesto za savršeni odmor!
CIJENA ARANŽMANA: 315 EUR

Biograd na Moru – hotel Albamaris

  • 01.-06.07.2024.,
  • 06.-09.07.2024.,
  • 01.-09.07.2024.

Otkrijte hotel Albamaris*** u Biogradu na Moru, smješten samo 350 metara od plaže Soline, usred borove šume. Uživajte u raznovrsnim sadržajima i vrhunskoj usluzi, te istražite brojne aktivnosti poput tenisa, ronjenja i biciklizma. Biograd, stari hrvatski kraljevski grad, idealno je polazište za izlete u najljepše krajeve Hrvatske.
CIJENA ARANŽMANA: OD 29O EUR

Otok Lastovo – 7 dana/6 noćenja, 21.-27.07.2024.

Hotel Solitudo u Pasaduru na Lastovu, smješten između dviju najljepših uvala, nudi sobe s pogledom na more, udaljene samo 20 metara od hotelske plaže. Okružen gustom borovom šumom i kristalno čistim morem, hotel je savršen za ljubitelje prirode i aktivni odmor. Uživajte u mirnom okruženju, bogatom podmorju i povijesnim znamenitostima te se opustite daleko od stresa i gradske buke.
CIJENA ARANŽMANA: 490 EUR

Ljetovanje – Jelsa, otok Hvar

HOTEL FONTANA*, 08.-14.09.2024.

Zahvaljujući svom idealnom položaju, Jelsa je savršena baza za istraživanje cijelog otoka Hvara. Bilo da tražite aktivan ili pasivan odmor, uživate u domaćim vinima i hrani, kupanju u najljepšim uvalama ili otkrivanju kulturnih bogatstava, Jelsa nudi sve što trebate. Raznovrsni sadržaji čine Jelsu idealnom destinacijom za obiteljski odmor, romantične trenutke, opuštene noćne provode i ljubitelje prirode.
CIJENA ARANŽMANA: 495 EUR

Potražite inspiraciju za putovanje ili vikend izlet te cjelovite opise putovanja na: https://jakopic-travel.hr/

Jakopić travel

Katarine Zrinski 2, 40 000 Čakovec

Telefon: 040 396 090 ili 099 2302 223

email: info@jakopic-travel.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije