NOVOOTVORENO

LUKMAN OBRT ZA ČIŠĆENJE Profesionalno čišćenje koje vam treba!

Predstavljamo vam novi obrt za čišćenje "Lukman", vlasnice Michelle Lukman koji nudi  profesionalne i pouzdane usluge čišćenja za vaše domove i poslovne prostore

Obrt pod nazivom “Lukman, obrt za čišćenje” nudi visokokvalitetne usluge dubinskog čišćenja za domove i poslovne prostore, prilagođene individualnim potrebama klijenata. Iskustvo u industriji čišćenja garantira visok standard kvalitete i pažnju prema detaljima kako bi vaši prostori uvijek bili besprijekorno čisti.

– Mi smo ovdje kako bismo vam olakšali život i omogućili vam da vaš dom uvijek bude besprijekorno čist. – rekla nam je Michelle te izdvojila usluge koje obavljaju:

Profesionalno čišćenje kutnih garnitura

Vaša omiljena garnitura zaslužuje najbolju njegu i vraćanje svog prvobitnog sjaja i čistoće. Naša usluga dubinskog čišćenja uklanja nečistoće, mrlje i neugodne mirise, ostavljajući vašu garnituru svježom i čistom.

Čišćenje madraca

Zdravlje i čistoća prostora za spavanje su nam prioritet. Posebno se fokusiramo na dubinsko čišćenje madraca, uklanjajući prašinu, grinje i ostale nečistoće koje mogu utjecati na vaš san i zdravlje. Osigurajte sebi i svojoj obitelji zdrav i čist prostor za spavanje.

Dubinsko čišćenje trosjeda, dvosjeda i kauča

Ovi komadi namještaja se brzo prljaju zbog svakodnevne upotrebe. Naš tim stručnjaka koristi najnovije metode i opremu kako bi vaš namještaj ponovno izgledao kao nov. Uklanjamo sve vrste mrlja i nečistoća, vraćajući vašim trosjedima i kaučima prvobitni izgled i sjaj.

Bez obzira na vaše potrebe, tim Lukman je spreman pružiti vam najkvalitetniju uslugu čišćenja. Ponose se profesionalnim pristupom, pažnjom prema detaljima i posvećenosti zadovoljstvu klijenata.

LUKMAN, obrt za dubinsko čišćenje nalazi se u Macincu, Nova ulica 18. Za sve informacije i rezervacije, slobodno ih kontaktirajte putem e-maila michellelukman40@gmail.com ili telefonski na broj 099 8357 682.

Zapratite njihovu Facebook stranicu Lukman, servis za dubinsko čišćenje i Instagram za najnovije informacije i posebne ponude. Ne čekajte, rezervirajte svoj termin za čišćenje već danas i osigurajte si čist i svjež namještaj!

Učinite prvi korak prema besprijekorno čistom domu s Lukman obrtom za čišćenje rezervirajte svoj termin već danas i osigurajte si čisti namještaj!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije