NOTORIOUS 2nd edition 2024

FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE NOTORIOUS “Are you ready?”

Notorious je nešto što ne želite propustiti! Pridružite se i doživite techno elektronsku glazbu na način na koji se nikada prije niste usudili

Ljubitelji elektronske glazbe imaju se čemu veseliti – NOTORIOUS se vraća još glasniji i veći nego prošle godine! Drugu godinu zaredom donosimo vam odličnu atmosferu i dobar vibe u srcu Međimurja u malom mjestu nedaleko od Čakovca, Malom Mihaljevcu.

Pozdravljamo vas na putovanju kroz zvukove i svjetlosti, na festivalu Notorious, mjestu gdje se stvara povijest u ritmu elektronske glazbe.

Notorious je više od samog festivala. To je iskustvo koje se mora iskusiti i doživjeti. Kad se prvi tonovi techno elektronske glazbe prošire zrakom, puls raste.

Svjetlosni tuneli kao svjetionici vode putnike prema središtu Notoriousa. Na glavnoj pozornici, regionalni DJ-evi stvaraju valove energije koji odjekuju kroz masu. Povijest se piše na zvučnicima, a plesači postaju dio melodije, postajući jedno s glazbom.

Ali Notorious je više od glazbe. To je doživljaj, to je zajednica. Naši umjetnici stvaraju svjetlosnu estetiku koja osvjetljava noć te stvara atmosferu koja je više od svjetla i zvuka – to je putovanje kroz emocije.

Melodija koja kuca u ritmu jedne ljubavi, jednog plesa i jedne glazbe.

O nastanku samog eventa možemo zahvaliti timu Notorious koji je pokrenuo cijelu inicijativu.
Tri prijatelja koji su svoj san pretvorili u realnost. Sada je to ekipa koja ne namjerava stati.

Ukoliko ste željni maknuti se iz grada, proživjeti novo iskustvo, opustiti se i uživati u dobrom društvu, Notorious je nešto što ne želite propustiti!

Pridružite nam se, doživite techno elektronsku glazbu na način na koji se nikada prije niste usudili.

Zapratite našu Facebook i Instagram stranicu!

Notorious – “New festival new memories

Ulaznice možete kupiti na ulazu na festival, u sustavu Entrio te preko naših promotora!
https://www.entrio.hr/event/notorious-festival-18642

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije