Neinvazivan, bezbolan i ugodan

ENA BABIĆ U Čakovec uvodim najtraženiji tretman ljepote u svijetu – INDIBA tehnologiju

U svijetu koji neprestano evoluira, industrija ljepote i zdravlja često donosi nove trendove i inovacije. Jedan od najnovijih i najtraženijih tretmana u Hrvatskoj je INDIBA® tehnologija

INDIBA tehnologiju u Čakovec kroz svoj “Body and Skin Clinic by Ena” uvodi naša poznata tenisačica i višestruka državna prvakinja u tenisu, Ena Babić.

Nakon 17 godina uspješne sportske karijere, Babić je odlučila krenuti putem poduzetništva, prepoznavši potrebu za inovativnim i holističkim pristupom ljepoti i zdravlju u svojoj lokalnoj zajednici.

Spoj sportskog duha i estetike

Nakon završetka petogodišnjeg studija financija i sportskog menadžmenta u Americi, Ena Babić vratila se u rodni grad kako bi svojim sugrađanima približila najnovije spoznaje iz područja ljepote. Kao vrhunska sportašica, svjesna je važnosti ulaganja u osobni razvoj kako bi se postigli vrhunski rezultati iznutra, ali i izvana. “Body and Skin Clinic by Ena” nudi tretmane koji omogućuju postizanje onih završnih postotaka savršenstva koje je teško dostići tradicionalnim metodama.

Revolucionarni INDIBA tretmani

“Body and Skin Clinic by Ena” ponosi se upotrebom INDIBA tehnologije, koja je brzo postala jedan od najtraženijih tretmana u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. INDIBA tretmani koriste jedinstvenu radiofrekvencijsku tehnologiju od 448 kHz koja omogućuje dubinsko zagrijavanje kože, potičući proizvodnju kolagena i elastina te obnavljanje stanica. Ova patentirana radiofrekvencijska tehnologija utječe na smanjenje masnoće i oblikovanje tijela u procesu razgradnje masnih stanica, ubrzavanje metabolizma i eliminaciju toksina iz tijela što poboljšava elastičnost kože stimuliranjem proizvodnje elastina i kolagena.

INDIBA EDNA PLUS Uređaji

INDIBA EDNA PLUS uređaji dostupni u “Body and Skin Clinic by Ena” postižu iznimne rezultate u tretmanima lica i oblikovanja tijela. Poboljšavaju teksturu i stanje kože, vraćaju tonus, smanjuju bore, zatežu kapke i podočnjake te oksigeniraju i hidratiziraju kožu. Ovi tretmani nisu rezervirani samo za žene; sve više muškaraca prepoznaje njihove blagotvorne učinke, bez obzira na dob.

Specijalizirane terapije

Uz standardne tretmane ljepote, INDIBA Deep Beauty nudi i specijalizirane terapije za abdomen i zdjelično dno. Ovi tretmani uključuju rješavanje problema poput dijastaze, endometrioze, oporavka nakon poroda i carskog reza te drugih stanja vezanih uz abdomen i zdjelično dno.

Posjetite “Body and Skin Clinic by Ena”

Sve ove revolucionarne tretmane možete isprobati u “Body and Skin Clinic by Ena”, smještenom na adresi Ivana pl. Zajca 12, Čakovec. Radno vrijeme je prema dogovoru, a za više informacija možete ih zapratiti na Instagramu (#bodyandskinclinic_ena) i Facebooku (Body and Skin Clinic by Ena) ili rezervirati svoj termin na broj 099/853-4626.

INDIBA tretmani su sigurni, ugodni i pružaju vidljive rezultate već nakon prvog posjeta. Ena Babić i njen tim u “Body and Skin Clinic by Ena” posvećeni su pružanju najvišeg standarda usluge, koristeći najnovije tehnologije i pristupe u estetskoj njezi. Dođite i otkrijte kako možete postići savršenstvo ljepote i zdravlja uz vrhunske INDIBA tretmane.

Najčešća pitanja

Koje su kontraindikacije?

Kontraindikacije uključuju trudnoću, ugrađeni pacemaker i tromboflebitis. Metalni implantati i onkološki pacijenti nisu kontraindicirani i sva akutna upalna stanja i bolovi pogodni su za tretman.

Smanjuje li INDIBA masnoću?

INDIBA® koristi patentiranu radiofrekvencijsku tehnologiju za smanjenje masnoće i oblikovanje tijela u procesu razgradnje masnih stanica, ubrzavanja metabolizma i eliminacije toksina iz tijela što poboljšava elastičnost kože stimuliranjem proizvodnje elastina i kolagena.

Cijena jednog tretmana, vremensko trajanje te koliko često se smije ponavljati tretman?

Cijena jednog tretmana iznosi €65,00, a trajanje između 30 – 45 minuta. Tretman se može obavljati svakodnevno.

Koliko vremena je potrebno INDIBA® tretmanu da djeluje?

Već nakon prvog dolaska mogu se, vidjeti promjene, dok je za optimalne rezultate potrebno više tretmana. Većina ljudi vidi maksimalne rezultate nakon 4 do 6 tretmana u razmaku od 1 do 2 tjedna.

Je li liječenje NDIBA® tretmanom sigurno?

INDIBA terapija je sigurna i vrlo ugodna. U rijetkim slučajevima, kod vrlo osjetljive kože ili visokih temperatura, može se pojaviti blago crvenilo koje brzo nestane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije