PUTOVANJA

JAKOPIĆ TRAVEL Evo naših prijedloga za putovanje tijekom svibnja i lipnja

Rezervirajte putovanje preko ‘Jakopić travel’ agencije jednostavno i brzo

Cijelu listu jednodnevnih i dvodnevnih izleti te višednevnih putovanja i ljetovanja s prijavozom pogledajte na https://jakopic-travel.hr/ , a u nastavku izdvajamo:

Familypark Neusiedlersee, 09.06.2024.

Doživite čaroliju obiteljske zabave uz raznolike atrakcije i aktivnosti u Familyparku Neusiedlersee. Smješten uz prekrasno Nežidersko jezero, ovaj park pruža nezaboravno iskustvo pustolovine za sve uzraste. Stvorite nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život u ovom čarobnom svijetu zabave i avanture.

CIJENA ARANŽMANA:  30 EUR

Bled i kanjon Vintgar, 08.06.2024.

Otkrijte čarobni Bled i sve što nudi na nezaboravnom izletu koji kombinira prekrasno jezero s otokom i spektakularni kanjon Vintgar. Provedite dan istražujući kristalno čistu rijeku Radovnu i slikovite vodopade, dok se uranjate u ljepotu prirode. Prepustite se čarima ovog slikovitog kraja i stvorite nezaboravne trenutke na jednom od najljepših mjesta u Sloveniji.

CIJENA ARANŽMAN: 35 EUR

22. Dani črešanj va Lovrane, 15.06.2024.

Doživite čaroliju Dana trešanja u Lovranu, gdje se susreću bogato kulturno naslijeđe i vrhunska gastronomska iskustva. Ova tradicionalna manifestacija oduševljava posjetitelje šarmantnim događanjima posvećenim trešnjama, uz lokalnu kuhinju, živopisnu glazbu i raznolika kulturna zbivanja. Uživajte u jedinstvenom spoju tradicije i zabave dok istražujete okuse, zvukove i boje ovog čarobnog događaja u srcu Lovrana.

CIJENA ARANŽMANA: 34 EUR

Bratislava + čokoladarnica Hauswirth, 30.05.2024. i 01.06.2024.

Otkrijte čarobnu Bratislavu s njezinom bogatom poviješću i impresivnom arhitekturom, dok istražujete slikovite ulice ovog  grada. Za posjetitelje koji planiraju izlet 30. svibnja, osiguran je razgled Bratislave s mogućnošću doplate za ručak, bez posjeta čokoladarnici. Za posjetitelje koji planiraju posjet 1. Lipnja, osim razgledavanja grada mogli uživati i u posjeti čokoladarnici Hauswirth te doplatiti za ukusan ručak. Oba datuma pružaju priliku za istraživanje ljepota Bratislave na jedinstven i nezaboravan način.

CIJENA ARANŽMANA: 42 EUR

Volčji potok i Ljubljana, 19.05.2024.

Otkrijte čaroliju prirode i kulture u jednom danu – provedite jutro u prekrasnom botaničkom vrtu Volčji Potok, okruženi šarenilom boja i mirisima biljnih vrsta iz cijelog svijeta. Nakon toga, istražite slikovitu Ljubljanu, šetajući njenim šarmantnim ulicama te posjećujući kulturne bisere poput Ljubljanskog dvorca, Tromostovja i Prešernovog trga, dok uživate u bogatoj gastronomskoj ponudi restorana, kafića i trgovina koji oživljavaju gradsku atmosferu. Iskoristite jedinstvenu priliku da spojite prirodu i gradsku avanturu u nezaboravnom izletu koji će zadovoljiti sva vaša osjetila.

CIJENA ARANŽMANA: 33 EUR

Informacije i cjelovit opis putovanja:

Jakopić travel

Katarine Zrinski 2, 40 000 Čakovec

Telefon: 040 396 090 ili 099 2302 223

email: info@jakopic-travel.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije