DAN OTVORENIH VRATA

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je izgledao obiteljski dan firme LTH Alucast

LTH Alucast d.o.o. otvorio je vrata svim svojim zaposlenicima, njihovim obiteljima i svim zainteresiranim posjetiteljima te privukao preko 200 posjetitelja

Ovaj događaj bio je izuzetna prilika za obitelji svih zaposlenika da iz prve ruke upoznaju tvrtku, dožive organizaciju, strojeve, tehnologiju i inovacije te upoznaju proizvode i radna mjesta na kojima svakodnevno privređuju i doprinose članovi njihovih obitelji. Od alatnice, talionice i ljevaonice do strojne obrade i tehnologije u odlično organiziranim kružnim turama, svi gosti su imali priliku svjedočiti svakom koraku  u proizvodnji tehnološki najnaprednijih aluminijskih odljevaka za najrespektabilnije kupce u autoindustriji poput BMW-a, Audija i Mercedesa.

Prezentacija proizvodnog procesa odljevaka za novu BMW “i” seriju vozila

Najviše oduševljenja izazvao je najnoviji i najveći stroj za lijevanje snage 2.200 tona, čija vrijednost prelazi 3 milijuna eura, a na kojem se izrađuju odljevci za ugovorene velike projekte dijela motora za više modela BMW vozila.

Posjetitelji su imali priliku prošetati pogonom poduzeća te slušati o najnovijoj visokotehnološkoj, automatiziranoj proizvodnoj liniji na kojoj se izrađuju odljevci za kupca Zollner Elektronik AG iz Njemačke, a radi se o dijelu kućišta invertera za petu generaciju BMW-ovih 100% električnih „i“ linija vozila.

Otvorenost prema zajednici i ulaganja u budućnost

Dan otvorenih vrata u LTH Alucast-u pružio je posjetiteljima uvid u proizvodni proces i unutarnje procese proizvodnje kao i ulogu njihovih najbližih u tvrtki. Posjetitelji su aktivno sudjelovali postavljajući pitanja i razgovarajući sa stručnjacima dok je za najmlađe posjetitelje organizirana radionica i igraonica kako bi ih edukativno zabavila za vrijeme boravka njihovih roditelja u pogonu. Ova inicijativa je pokazala koliko je LTH Alucast posvećen zajednici, omogućavajući članovima obitelji svojih djelatnika da se osjećaju kao dio veće LTH obitelji. Dan je zaokružen u odličnom raspoloženju,  druženjem ispred pogona, gdje su gosti uživali u najboljem roštilju u Međimurju, naglašavajući tako društveni aspekt događaja.

Dani otvorenih vrata u LTH Alucast-u ne samo da su poslužili kao prilika za druženje i učenje, već su i dodatno učvrstili veze između kompanije i obitelji njenih zaposlenika. Oduševljenje i pozitivne reakcije prisutnih samo su potvrdili važnost ovakvih događaja, koji ne samo da educiraju, već i inspiriraju zajednicu.

U LTH Alucast-u naglasili su kontinuirano ulaganje u rast i razvoj poduzeća te pripremu za druge nove projekte, proširenja proizvodnih pogona i izgradnju logističkog distributivnog centra. Planira se stabilni godišnji rast od 20-25%, uz kontinuirano zapošljavanje novih kadrova, posebno CNC operatera, programera, robotičara, mehatroničara, strojarskih tehničara, inženjera te drugih stručnjaka u proizvodnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije