KG MEDIA U Međimurju imamo agenciju za oglašavanje koja je Premier Google i Microsoft Partner

Već devetu godinu za redom, KG Media nosi status Google Premier partnera, točnije od 2016. godine su među 3% najboljih hrvatskih agencija uključenih u Google Partners program

Tvrtku KG Media prije 30 godina osnovala je Katharina Göschl te su iz skromne organizacije uz rast iz godine u godinu, proširivali svoje usluge i unaprjeđivali znanja.

Djelatnici ureda tvrtke KG Media u Čakovcu

Tim tvrtke KG Media trenutno broji 16 ljudi, na tri lokacije – Čakovec, Poreč i Obertrum am See (Austria). Spomenimo i da je čakovečka poslovnica bila među prvim inkubiranim tvrtkama u sklopu kompleksa Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja (TICM), odakle djeluju i danas, a svojim klijentima nude “full service” uslugu oglašavanja.

Ponosni su na dosadašnje uspjehe te se mogu pohvaliti brojnim nagradama i partnerstvima, od kojih ističu ona najznačajnija od strane tech divova Google-a i Microsofta.

Google Premier Partner 2024

Već devetu godinu za redom, tvrtka KG Media nosi status Google Premier partnera, točnije od 2016. godine su među 3% najboljih hrvatskih agencija uključenih u Google Partners program.

Partnerstvo označava da je KG Media ispunila određene kriterije koje Google postavlja za svoje najbolje partnere, uključujući visoku razinu kvalitete usluga, uspjeh u postizanju ciljeva oglašavanja, redovito sudjelovanje u edukacijama i certificiranju zaposlenika te korištenje najnovijih alata i tehnologija koje Google nudi. 

Uspjeh u postizanju statusa Google Premier partnera 2024. godine rezultat je njihovog predanog rada, stručnosti i fokusa na postizanju odličnih rezultata. Ova titula potvrđuje da je KG Media jedna od vodećih agencija za Google Ads u Hrvatskoj koja svojim klijentima nudi vrhunsku uslugu.

Prezentacija kampanje u Microsoft uredima u Varšavi

Agencija za oglašavanje KG Media istaknula se i kao jedina agencija u Hrvatskoj koja posjeduje certifikat Microsoft Advertising. Ovaj certifikat potvrđuje stručnost i kvalitetu u području oglašavanja na Microsoft platformi, što omogućuje pružanje vrhunskih usluga klijentima. 

Zbog toga su u ožujku imali privilegiju predstaviti Microfost Ads case study za njihovog dugogodišnjeg partnera, Zaton Holiday Resort, u Varšavi na Spring AdVantage eventu.

Spring AdVantage je tehnološka konferencija koju je organizirala njihova partnerska agencija iz Poljske, Full Stack Experts. Riječ je o prvoj konferenciji ovoga formata održanoj u Microsoftovim uredima u Varšavi, koja je bila fokusirana na najnovije trendove u domeni digitalnog marketinga.

Martina Zadravec prezentira studiju slučaja u Varšavi

Kroz sudjelovanje na Spring AdVantage konferenciji tvrtka KG Media se upoznala s najnovijim trendovima u digitalnom marketingu, ali ujedno i podijelila svoje iskustvo s drugim sudionicima.

Vjerujemo da je dijeljenje ovakvih uspjeha ključno za industriju digitalnog marketinga i jačanje partnerskih odnosa i povjerenja
ističu iz tvrtke KG Media

KG Media nastavlja kontinuirano istraživati inovacije i pružati izvanredne usluge svojim klijentima, time potvrđujući svoj status kao jedne od vodećih agencija u Hrvatskoj.

Ako želite unaprijediti svoju online prodaju, svakako ih kontaktirajte.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije