MEDICINA I ZDRAVLJE

POLIKLINIKA ANALIZA VARAŽDIN Tijekom ožujka, laboratorijski panel žene plus je na 30% popusta

Ovog ožujka Poliklinika Analiza brine o ženskom zdravlju diljem Hrvatske te poklanja odličan popust na laboratorijski panel žene plus

Poliklinika Analiza, dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge, tijekom ožujka potiče žene da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem te poklanjaju 30% popusta na laboratorijski panel žene plus. Ožujak je mjesec ženskog zdravlja, a u Poliklinici Analiza prepoznaju važnost preventivnih pregleda i ranog otkrivanja potencijalnih zdravstvenih izazova. Laboratorijski panel žene plus pruža cjelovit uvid u ključne aspekte ženskog zdravlja.

Ovaj panel obuhvaća širok spektar testova, od hormonskog statusa do funkcije štitnjače, od analize krvnih parametara do praćenja vitamina i minerala. Ovo je jedinstvena prilika za sve žene da dobiju potpunu sliku o svom zdravlju uz pristupačnu cijenu.

U Poliklinici Analiza je iznimno popularno i Alergo 295 testiranje na alergije. Bazira se na nanotehnologiji, a njegova se upotreba preporučuje kod svih alergijskih bolesti kao što su rinitis, astma, urtikarija, ekcem, anafilaksija, konjuktivitis i gastrointestinalni poremećaji. U ovom su testu izbjegnute križne reakcije koje predstavljaju veliki problem u dijagnostici alergija, a sada uz pomoć nanomedicine dobivamo točniju dijagnozu. Ono što ga razlikuje od klasičnih prick testova je da se radi iz male količine krvi stoga se reakcije ne odvija na koži, nije potrebno prekidati medikamentoznu terapiju (uključujući uzimanje antihistaminika i kortikosteroida), mogu se identificirati alergijske reakcije koje se još nisu pojavile, ali se mogu manifestirati u budućnost te se može provoditi i u akutnom stanju u bilo kojoj životnoj dobi.

Sveobuhvatnost testiranja, inovativne dijagnostičke usluge, te suradnja s visokokvalificiranim stručnjacima čine Polikliniku Analizu nezaobilaznom destinacijom za sve koji teže potpunoj informaciji o svom zdravstvenom statusu, a 10 lokacija u 7 gradova svakome omogućavaju put do najbolje zdravstvene skrbi.

Osim toga, Poliklinika surađuje s europskim i američkim laboratorijima, osiguravajući pacijentima pristup visoko inovativnim dijagnostičkim pretragama. Ovom globalnom suradnjom podižu standarde dijagnostičke skrbi na domaćem tržištu, čime pridonose bržem i preciznijem postavljanju dijagnoza.

Uz standardne biokemijske, imunokemijske, serološke i mikrobiološke pretrage, Poliklinika Analiza nudi i niz posebnih pretraga koje omogućuju detaljniji uvid u zdravstveni status pacijenata: alergološko testiranje, test intolerancije na hranu, tekućinska biopsija, analize minerala i teških metala iz kose, test za određivanje metaboličkih bolesti kod djece, genetski testovi te test očinstva i skrbništva.

Poliklinika Analiza
Poliklinika Analiza

Ove specijalne pretrage označavaju prekretnicu u dijagnostici i planiranju liječenja. Pacijenti sada imaju priliku dobiti informacije o svom zdravstvenom statusu na razini koja do sada nije bila dostupna. Inovacije u Poliklinici Analiza transformiraju dijagnostiku i postavljaju nove standarde u brizi o pacijentima.

Uz Polikliniku Analizu otkrijte zdravstvene probleme u ranoj fazi, dobijte referentnu točku za sve buduće zdravstvene preglede, budite uvjereni da činite sve što je moguće za svoje zdravlje i dobijte sveobuhvatan uvid u svoje zdravlje.

Lider laboratorijske dijagnostike

Poliklinika Analiza je osnovana 2001. godine kao dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva. 

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr, zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880, ili posjetite lokaciju u Varaždinu na adresi Ulica Janka Jurkovića 2A.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije