RASPRODAJA OD 27. VELJAČE

RASPRODAJA Ne propustite priliku i iskoristite izvanredne popuste od 30 do 50% u trgovini Astrea Ivanovec!

Pripremite se za odličnu ponudu jer trgovina Astrea najavljuje rasprodaju zimske kolekcije od utorka 27. veljače pa sve do isteka zaliha.

Rasprodaje su uvijek sjajna prilika za uštedu, a Astrea će vas i ovog puta oduševiti ne samo cijenama već i kvalitetom i udobnošću odjeće.


U Astrei vas od ovog utorka, 27. veljače, očekuje bogat asortiman visokokvalitetne odjeće sa sniženjem od 30 do 50%. Možete odabrati mušku, žensku i dječju odjeću, koja uključuje majice dugih rukava, pamučne trenirke, hoodice, gornje i donje dijelove trenirki, zimske jakne i još mnogo toga.


Izdvajamo hlače čija cijena je 11 eura dok će s 30 posto popusta na rasprodaji iznositi 7,70 eura, ili pak zimske jakne koje će biti snižene za 50%. Posebno su lijepe dječje hoodice različitih boja po vrlo prihvatljivim cijenama i to u svim veličinama.

Ovo je odlična prilika za sve ljubitelje udobne i moderne odjeće, stoga, ne propustite priliku da obnovite svoj ormar bez narušavanja kućnog budžeta.

Trgovina Astrea smještena je u Ivanovcu, na adresi Zrinskih 5 (kod vrtića). Radno vrijeme radnim danom je od 8 do 15 sati, a u subotu od 8 do 13 sati.

Iskoristite rasprodaju i osvježite svoj ormar bez previše troškova!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije