POGLEDAJTE VIDEO

SVJETSKI JE DAN PIZZE Emanuel Šnajcer iz Bajzovih dvora otkrio nam je savjete za vrhunsku pizzu

Za najbolju pizzu vrijedi ona stara 'manje je više'. Pizzu ne treba previše zatrpati dodacima, a treba brinuti i o minutaži te jačini pečenja, rekao nam je pizza majstor Emanuel Šnajcer rodom iz Murskog Središća

Uoči Svjetskog dana pizze posjetili smo nadaleko poznati ugostiteljski objekt, Bajzove dvore u Dekanovcu. U ovom prekrasnom ambijentu, za potrebe snimanja video priloga povodom Svjetskog dana pizze ugostilo nas je ljubazno osoblje te vlasnici restorana, a pizza majstor Emanuel Šnajcer (27) ispred naše kamere pokazao je kako se tamo priprema pizza u kojoj gosti svakodnevno uživaju. Za potrebe snimanja ispekao je seljačku pizzu koja je gostima jedna od omiljenih.

Emanuel nam je rekao kako u ovom poslu nalazi zadovoljstvo, a uz njega smo se i sami uvjerili da su za odličnu pizzu najvažniji sastojci ljubav i trud, a iza toga ostaju prazni tanjuri nasmijanih gostiju. 

Otkrio nam je i kako je najbolje začiniti, obogatiti i ispeći pizzu, ali isto tako koje sastojke on, kao pizza majstor koji već godinama radi ovaj posao, ipak nebi preporučio kod pripravke ovog mnogima omiljenog jela.

U video prilogu otkrijte tajne savršene pizze iz krušne peći po receptu pizza majstora iz Bajzovih dvora:

Povodom Svjetskog dana pizze, u suradnji s Bajzovim dvorima, odlučili smo vas nagraditi. Dijelimo dvije velike pizze po izboru. Sve što trebate napraviti je ‘lajkati’ naš Facebook post i u komentaru označiti osobu koju bi poveli sa sobom na pizzu. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije