Nagrada Trusted Brands dodijeljena Klinici Svjetlost

Klinika Svjetlost ovogodišnji je dobitnik prestižne nagrade Trusted Brands 2012. u kategoriji očnih klinika.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje tvrtkama i brendovima u koje potrošači imaju najviše povjerenja, a temelji se na opširnom istraživanju navika i povjerenja potrošača u robne marke.

Inače, Trusted Brands nagradu u Hrvatskoj već šestu godinu za redom dodjeljuje časopis Reader’s Digest u suradnji s britanskom agencijom Wyman Dillon, a rezultati spomenutog istraživanja kao i dobitnici nagrade predstavljeni su na današnjoj press konferenciji u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Kad je o nagrađenoj Klinici riječ kao i o drugim laueratima, valja istaknuti da je u recentnom istraživanju sudjelovalo čak više od 8000 nasumično izabranih pretplatnika Readers’s Digesta. Time je  rad Klinike Svjetlost pored stručnih referenci kojima prednjači na polju oftalmologije valoriziran i od strane potrošačke javnosti odnosno  od samih pacijenata.

Trusted Brands jedno je od najvećih europskih istraživanja navika i povjerenja potrošača s ciljem utvrđivanja njihova povjerenja prema vrijednim robnim markama i društvenim institucijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije