Svečano otvoren novi servis i prodajni centar Međimurke BS

U petak, 27. travnja na čakovečkoj južnoj zaobilaznici pokraj benzinske crpke OMV, Međimurka BS svečano je otvoren novi servis i prodajni centar za rezervne dijelove motornih i električnih uređaja STIHL I VIKING.

Direktor Međimurke BS Stanislav Brzuhalski je kazao da Međimurka BS kao trgovačka kuća samostalno posluje od 1992. godine uz 7 zaposlenika dok se danas zapošljava 60 zaposlenika. Kroz vremenski period od 20 godina proširili smo naše djelovanje na područje Varaždina, Ludbrega i Preloga.

U svrhu pružanja kvalitetnije i bolje usluge svim svojim kupcima otvorili smo na novoj lokaciji servis i prodajni centar za rezervne dijelove motornih i električnih uređaja STIHL I VIKING.

Svečanom otvorenju uz tamburaše prisustvovali su župan Ivan Perhoč, te gradonačelnik grada Čakovca Branko Šalamon. Uz prigodnu čestitku i pohvalu na novo otvorenom servisu i prodajnom centru vlasnicima i djelatnicima Međimurke BS obojica su poželjeli svako dobro u poslovnom uspjehu.


Ne propustite posjetiti na čakovečkoj južnoj zaobilaznici pokraj benzinske crpke OMV,  novo otvoreni servis i prodajni centar za rezervne dijelove motornih i električnih uređaja STIHL I VIKING.

Kako je bilo na svečanom otvorenju pogledajte u galeriji fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije