Salon za usluge masaže, njege i oblikovanja tijela

M Massage Therapy: Priuštite si relaksirajuće trenutke i pripremite tijelo za proljeće

Uz bogatu ponudu raznovrsnih masaža, salon M Massage Therapy nudi i usluge oblikovanja tijela Pripremite svoje tijelo za nadolazeće toplije dane i zablistajte u punom sjaju!

Užurbani način života, svakodnevne stresne situacije kojima smo okruženi dovode do disbalansa u  našem organizmu koji djeluje na tijelo i duh. Tretmani masaže pomažu smanjiti razinu stresa i utječu na cjelokupnu dobrobit organizma.

Osim toga, masaža je jedna od najstarijih tehnika koja se od davnina primjenjuje u relaksirajuće, medicinske i kozmetičke svrhe. Opušta mišiće, potiče dublje disanje, donosi osjećaj mira i opuštenosti, pomaže kod problema s nesanicom, poboljšava probavu, te poboljšava  stanje kože.

Sve to možete pronaći u raznovrsnoj i bogatoj ponudi novootvorenog specijaliziranog salona M Massage Therapy, kako bi svojem tijelu priuštili relaksirajuće trenutke te zajamčeni oporavak Vašeg organizma.

Uz bogatu ponudu raznovrsnih masaža, salon M Massage Therapy nudi i usluge oblikovanja tijela što će zasigurno pobuditi interes pripadnicama ljepšeg spola. Pripremite svoje tijelo za nadolazeće toplije dane i zablistajte u punom sjaju! Ukoliko pak želite razveseliti nekog kvalitetnom masažom ili pak nekim od raznovrsnih tretmana oblikovanja tijela, M Massage therapy u svojoj ponudi nudi i poklon bonove.

Kako naglašava vlasnica salona, Matea Rinkovec, spacijalizirani terapeut s višegodišnjim iskustvom, u svom poslovanju poseban naglasak daje na individualanom pristupu svakom klijentu uz mnogobrojne  stručne savjete.

– Poput onoga što jedemo, ono što stavljamo na svoje lice i tijele završava unutar našeg tijela i postaje dio nas. Upravo zbog toga, veliku pažnju polažem u prirodne kozmetičke preparate koje koristim u svakodnevnom radu.

U masažama koristim hladno prešana ulja suncokreta, badema, kokosa, masline, industrijske konoplje te lješnjaka. Često su to proizvodi lokalnih OPG- ova koje podupirem. U masaži lica koristim ulja prilagođena tipu kože, najčešće Weledina, ali i ulja za lice napravljena od dobro poznatih biljaka u anti-age njezi, kao što su smilje,neven, noćurak i nar.- poručuje vlasnica salona.

U svojoj ponudi ima preko 20 različitih tipova masaža, odnosno suluga, a više informacija možete pronaći na službenoj web stranici  salona https://mmassage-therapy.hr/, kao i na FB stranici https://www.facebook.com/profile.php?id=100058233244724

Svi zainteresirani, mogu im se javiti u salon na adresi Ulica Braće Radića 42b, Štefanec ili na broj 098 911 1277.

Radno vrijeme salona Ponedjeljak – subota od 09:00-21:00 sati

– Očekujemo vas u ugodnom, mirnom i opuštajućem ambijentu salona M Massage Therapy –  poručuje licencirani Terapeut, Matea Rinkovec, vlasnica salona s višegodišnjim iskustvom. Izdvojite vrijeme za sebe i vaše zdravlje.

U nastavku teksta pročitajte što sve se nudi u salonu M Masage Therapy.

M MASSAGE THERAPY (popis usluga)

1.KLASIČNA (TERAPIJSKA) MASAŽA tijela  ( 60- 90min)

Masaža kojom se djeluje na opće poboljšanje stanja organizma i cijelog lokomotornog sustava. Pokretima glađenja, trljanja, gnječenja, lupkanja i vibracija djeluje  se na mišićni, živčani, krvožilni i limfni sustav. Klasična masaža djeluje na psihu i ima izraženo umirujuće djelovanje. Pomaže u otklanjanju glavobolja i nesanica. Manipulacijom tjelesnih tkiva( kožom, potkožjem, mišićima i fascijom) stvaramo osjećaj ugode, lagane zamorenosti, topline i duboke opuštenosti. Pomaže kod stresnih stanja te pridnosi opuštanju tijela i duha.

Napomena: terapijska masaža nije preporučljiva za osobe s onkološkim oboljenjima te osobama sa visokim tlakom

2.KLASIČNA (TERAPIJSKA) MASAŽA leđa (45min)

Masaža koja djeluje na poboljšanje stanja mišića  leđa i vrata. Manipulacija tjelesnih tkiva( kože, potkožja,mišića i fascije) pomaže opustiti mišiće leđa i vrata te smanjiti kronične glavobolje i trnce u rukama. Pomaže pri smanjenju  boli u leđima, vratu i ramenima. Izrazito je učinkovita  kod stresnih stanja te pogodno djeluje na psihu i opuštanje. Uklanja bol i napetost,pospješuje san i ublažava glavobolje.

3.CUPPING TERAPIJA – Statička cupping terapija leđa (45 min)

Statički cupping je drevna terapija koja potječe iz Kine u kojoj terapeut stavlja čašice po koži stvarajući vakuum.  Vakuum čašice uzrokuju hiperemiju, ubrzavaju metabolizam te pridonose oslobađanju tijela od toksina. Djeluju na mišićno tkivo i opuštaju. Cupping terapija utječe na krvožilni sustav, živčani sustav kroz stimulaciju senzornnih živaca na koži  i limfnog sustava. Pomaže u održavanju ravnoteže tekućina kroz tijelo i otklanja bol.  Istočnjačka medicina smatra  se da cupping terapijom regulira tok životne energije i krvi.

4.CUPPING POTEZNI ( Cijelo tijelo 60 min ili leđa 45 min)

U poteznom cuppingu, čašice se ne ostavljaju na istom mjestu, već se njihovim pomicanjem masira. Masaža cupping poteznim čašicama pomaže kod tretiranja celulita i zastoja limfe u koži. Vakuum čašicama uzrokujemo hiperemiju, ubrzavanje metabolizma i oslobađanje tijela od toksina. U masaži leđa potezni cupping poboljšava stanje mišića, kože i potkožja, opušta mišiće i veoma je ugodan.

 Napomena:Terapija statičkim cuppingom ostavlja tragove u obliku krugova na koži. Ti tragovi nisu modrice i ovisno o koži ostaju vidljivi od 7 do 10 dana

5.DUMOTERAPIJA – TERAPIJA DIMOM( leđa ili parcijalno 50 min)

Dumoterapija ili masaža dimom,terapija je u kojoj se pomoću posebne masaže Gua sha kamenom i posebnim potezima uz korištenje posebne kombinacije ulja stvara dim na koži. Dimom se iz tijela oslobađaju toksini i dolazi do detoksikacije.  Toplina koja se pritom stvara djeluje opuštajuće na tijelo i psihu. Ova masažna tehnika pomaže u smanjenu miogeloza te djeluje na brži oporavak mišića. Pogodna je i za sportaše i rekreativce.

Ova masažna tehnika djeluje na brži oporavak mišića nakon sportske aktivnosti i regeneraciju tkiva.

6.MADEROTERAPIJA ( Cijelo tijelo 50 ili 60 min)

Masaža u kojoj se ponavljaju serije pokreta različitim drvenim nastavcima, tzv oklagijama. Koristi se u tretiranju celulita i masnih stanica. Tretman stimulira limfni sustav, poboljšava cirkulaciju, poboljšava mišični tonus i pomaže tijelu u oslobađanju od toksina. Ubrzava metabolizam, djeluje na izbacivanje vode iz organizma i razgradnju celulita. Postupno smanjuje obujam tijela. Različitim drvenim nastavcima drugačije nazubljenim zahvaćaju se i razbijaju  masne celulitne stanice i čvorovi. Područje tretiranja: trbuh, noge i nadlaktice.

7.Bio Maderoterapija (60 min)

 Tretman maderoterapije pri kojem se  koristi sok svježe iscjeđene naranče u kombinaciji sa kokosovim uljem u masaži. Eterična ulja iz naranče pospješuju metabolizam dok kokosovo ulje čini vašu kožu mekšom i elastičnijom.

8. Terapijska maderoterapija leđa (45 min)

Masaža leđa drvenim oklagijama. Različitim drvenim nastavcima uklanja se bol i ukočenost mišića cijelih leđa i vrata.

9. Anticelulitna masaža (40 min)

Dubinska masaža u kojoj se snažnim pokretima ruke djeluje na kožu i potkožno tkivo, celulit. Visoko kvalitetna prirodna anticelulitna ulja prodiru duboko u slojeve kože, pojačavaju cirkulaciju, zagrijavaju tkivo, ubrzavaju metabolizam te postupno razgrađuju celulit. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje još neko vrijeme.

Napomena: anticelulitna masaža  ne primjenjuje se kod osoba koje su sklone krvarenju, upali vena i limfnih puteva i malignih bolesnika.

10. Hot stone (leđa 50min, cijelo tijelo 60 ili 90min)

Duboko opuštajuća masaža toplim vulkanskim kamenjem. Masaža u kojoj se uz klasične masažne pokrete kombinira masaža toplim kamenjem. Taplina djeluje na duboko psihičko i fizičko opuštanje.

11. Madero detox programi

a) Madero 1 detox program – Program detoksikacije u 10 dana koji se sastoji od 6 tretmana maderoterapije, 3 anticelulitne masaže i jednog tretmana body omatanja (body wrapping). Tretmani djeluju na smanjenje cijelog obujma tijela, pojačavaju cirkulaciju, uspostavljaju bolji protok limfe i razgrađuju celulit

b) Madero termo detox program – Program tretmana u 10 dana. Kombinira se maderoterapija, termoterapija (tretman termo dekom) i anticelulitna masaža. Tretmani djeluju na bolju cirkulaciju, bolji tok limfe, postepeno se razgrađuje celulit. Termoterapija pridonosi lipolizi i smanjenju viška masnog tkiva na tijelu

c) Madero limfa detox program – Program tretmana u 10 dana koji uključuje maderoterapiju, aparativnu limfnu drenažu i anticelulitnu masažu. Djeluju na smanjenje cijelog obujma tijela. Aparativna limfna drenaža imitira pokrete kao kod ručne limfne drenaže te pomaže u uspostavljanju boljeg toka limfe i detoksikaciji organizma

12. Klasična masaža lica (45min)

Masaža u kojoj se pokretima klasične masaže i kvalitetnim antiage uljima djeluje na poboljšanje strukture kože, bolju cirkulaciju i dubinsku hidratizaciju. Redovitom primjenom stimuliraju se mišići lica i poboljšava se izgled kože te kontura lica. U masaži lica koristimo visoko kvalitetna prirodna ulja prilagođena  tipu kože. Ulje smilja, nevena, noćurka, nara…

13. Cupping masaža lica (45min)

Masaža lica u kojoj se uz klasičnu masažu lica kombiniraju potezi cupping čašicama. Duboko opušta mišiće lica, učvršćuje crte lica i djeluje na poboljšanje kontura lica. Cupping masaža lica svojevrsna je vježba za mišiće lica (gimnastika lica) i izrazito je ugodna.

14. Tajlandska masaža lica (30min)

Masaža lica u kojoj se kombinira klasična masaža lica s pokretima tajlandske masaže lica. Stimulacijom određenih točaka na licu, glavi i vlasištu djeluje se na dubinsko opuštanje i protok životne energije.

15. Prirodni piling tijela (30min)

Piling tijela je tretman kojim se skida gornji mrtvi sloj stanica kože te koži vraća sjaj i mekoću. Pilingom stimuliramo regeneraciju kože te poboljšavamo prodor drugih proizvoda u kožu, omekšavamo i zaglađujemo kožu. Pilingom povećavamo cirkulaciju krvi i limfe te se često radi prije anticelulitnih tretmana jer ulja tada prodiru u dublje slojeve kože. KoristimO prirodne uljne pilinge na bazi šećera, kave, meda, himalajske soli, hladnoprešanog kokosovog, suncokretovog i maslinovog ulja.

16. Termoterapija (terarpija termo dekom) (40-60min)

Tretman termoterapije neizostavan je u tretmanima mršavljenja i uklanjanju celulita. Izvodi se najčešće u kombinaciji sa tretmanom body wrappinga. Termoterapija ubrzava proces lipolize, ubrzava metabolizam, aktivira tijelo i njegove funkcije, postupno smanjuje potkožno masne naslage i cjelokupni obujam tijela. Ubrzava procese regeneracije kože, stimulira se širenje krvnih žila, povečava protok krvi u tkivima. Pomaže kod akutne križobolje, reumatskih bolesti i bolova u mišićima.

Napomena: nije preporučljivo za osobe sa kardiovaskularnim bolestima, bolesti limfnih žlijezda i vena, akutnim upalnim procesima, u  trudnoći te kod osoba sa visokim tlakom.

17. THAI YOGA masaža

Tradicionalne terapeutske metode Istoka imaju jedno zajedničko obilježje, cjeloviti(holistički) pristup čovjeku. Thai yoga masaža( Tajlandska masaža) je oblik rada na tijelu/energiji. Terapeut koristi razne tehnike koje međusobnim nadopunjavanjem pozitivno utječu na primatelja na više razina, tjelesnoj i energetskoj. Kombinacija istezanja, pritisaka, akupresure, stavljanja tijela u određene yoga položaje.. Tajlandska masaža se naziva još i laganom kiripraktikom te se klijent nakon masaže osjeća smireno, razgibano i energetski usklađeno. Thai yoga masaža pomaže kod glavobolja, migrena, bolova u leđima i ramenima, stresa, probavnih teškoća i emocionalnih teškoća( naročito depresiji). Thai yoga masaža izvodi se na podu, na posebnoj, za to predviđenoj strunjači. Klijent je pri izvođenju Thai yoga masaže odjeven u udobnu sportsku odjeću.

18. Medi thai (70min)

Kombinacija tajlandske i klasične masaže. Cjelokupan tretman se sastoji od klasične masaže leđa i tajlandske obrade leđa, ramena i vrata. Stimuliraju se točke na glavi, licu, vratu i vlasištu te se masira vlasište.

19. Medi thai leđa (70min)

Tretman se sastoji od obrade linija leđa na podu, na strunjači i klasične masaže leđa

20. Prirodni piling terapijska masaža (80min)

Tretman se sastoji od pilinga cijelog tijela i klasične masaže cijelog tijela

21. Klasična masaža leđa i lica (60min)

Tretman se sastoji od klasične masaže leđa i klasične masaže lica

22. Klasična masaža cijelog tijela i lica (80min)

Tretman se sastoji od klasične masaže cijelog tijela i klasične masaže lica

23. Parafinska kupka ruku i masaža ruku i dlanova (50min)

Tretman se sastoji od parafinske kupke ruku i klasične masaže ruku i dlanova

24. Aparativna limfna drenaža (60min)

Tretmanom aparativne limfne drenaže smanjuje se nakupljanje vode u tkivima, poboljšava se cirkulacija, povoljno se djeluje na estetski izgled nogu jer se smanjuje nakupljanje celulita. Aparativna presoterapija djeluje na principu navlaka za ruke, noge i trbuh koje su ispunjene zrakom i masiraju određene djelove tijela po principu limfne drenaže. Stvara lagani pritisak na određeni dio tijela koji onda potiskuje međustaničnu tekućinu u krvotok. Ubrzava se i normalizira tok limfe te se sprečava nakupljanje štetnih tvari u organizmu

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici  salona https://mmassage-therapy.hr/, kao i na FB stranici https://www.facebook.com/profile.php?id=100058233244724

Najnovije