trgovina CCC

LJETO SE BLIŽI Kako odabrati idealan par sandala na petu?

Toplo vrijeme samo što nije stiglo i vrijeme je da za njega pripremite svoju garderobu. Lagane majice, lepršave haljine i prozračna obuća, uključujući i sandale na petu, sve samo čeka da ih izvadite iz ormara. Bez obzira na to nalaze li se u vašoj kolekciji cipela sandale na petu ili ne, u nastavku pročitajte zašto su one neizostavan par koji će vam trebati ovog proljeća i ljeta.

Sandale na petu dostupne su u širokom spektru različitih modela među kojima ponekad može biti komplicirano pronaći onaj idealni za sebe. No, postavite si nekoliko jednostavnih modela i savršen će se model iskristalizirati sam od sebe.

Na početku, u kojim ih prilikama planirate nositi? Ako tražite sandale na petu u kojima možete provoditi puno vremena i mnogo hodati, tada pogledate modele na punu petu jer to olakšava dugotrajno hodanje. Isto tako, modeli s punom petom često imaju i povišen potplat tako da ćete vrlo jednostavno dodati nekoliko centimetara svojoj visini.

U slučaju da tražite model koji ćete nositi u svečanim prilikama, tada su odličan izbor modeli na usku i elegantnu petu koji se prekrasno uklapaju u profinjene modne kombinacije poput onih s haljinama i suknjama. No, prije nego se odlučite da ćete nositi sandale na usku i visoku petu, isprobajte ih u “kućnim” uvjetima kako biste se uvjerili da vas ne žuljaju i da možete u njima provesti cijeli dan (ili cijelu noć!).

Ako pak tražite sandale koje možete nositi u duge i lagane šetnje tijekom poslijepodneva, tada pogledajte modele s niskom petom ili čak one potpuno ravne. U njima ćete moći dugo hodati, a i dalje izgledaju vrlo ženstveno i elegantno.

Kada su u pitanju boje sandala, iako je crna pravi modni klasik s kojim gotovo nikada ne možete pogriješiti, sandale na visoku petu dostupne su u gotovo svim mogućim bojama. A budući da se nose tijekom toplog i vrućeg vremena, nekako se nameće da su najpoželjniji modeli u svijetlim nijansama poput krem, bež i bijele koje daju notu ležernosti i opuštenosti, a istovremeno odlično izgledaju u kombinacijama s baš svim drugim bojama i zaista ih je jednostavno modno uskladiti.

S čime se nose sandale na petu?

Sada kada ste vidjeli koliko je različitih dostupnih modela, postavlja se pitanje uz što se mogu nositi, a odgovor je vrlo jednostavan – gotovo sa svime! Ako volite lepršave ljetne haljine cvjetnog uzorka, gotovo da ne postoji komad obuće koji se bolje s njima kombinira od prekrasnih sandala na visoku petu. Potpuno je ista situacija i sa suknjama. Naravno, traperice i kombinezoni isto se tako odlično kombiniraju sa sandalama, dajući im dozu ženstvenosti.

Možete ih nositi u svim životnim situacijama: od odlaska na posao, u školu, popodnevnu šetnju s prijateljicama ili romantični izlazak s voljenom osobom. Naravno, tijekom ljeta nema boljeg odabira za odlazak na vjenčanje ili drugu svečanu priliku od sandala na petu.

Sada kada ste upoznati s time koliko je različitih modela sandala na petu i u kojim se sve prilikama mogu nositi, na vama je da samo odaberete onaj idealan za sebe. To možete uraditi u trgovini CCC koja nudi širok izbor različitih modela u trgovinama, ali i online. Zahvaljujući širokom izboru različitih proizvoda u trgovini CCC lako ćete pronaći nešto idealno za sebe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije