DONER HOUSE

DONER HOUSE ČAKOVEC Za sve gurmane prije par dana otvoren je Doner House Čakovec u centru Čakovca

Nakon što su u varaždinskoj poslovnici koja se prostire na više od 300 metara kvadratnih, proslavili čak trinaest godina uspješnog poslovanja, Doner House otvara se i u Čakovcu.

Ovih su dana i Međimurci dobili priliku zadovoljiti svoje gurmansko nepce najfinijim kebamima, hamburgerima, pizzama i tortiljama iz Doner House Čakovec. Novouređeni, moderni prostor na lokaciji u centru grada Čakovca zaintrigirao je prolaznike već od prvog dana.

CRAFT BURGERI

U centru Čakovca, u Ulici kralja Tomislava 14, preko puta crkve sv. Nikole uvjerili smo se zašto je njihov burger – najbolji burger u gradu. Domaće, pažljivo pripremljeno pecivo, pomno birane namirnice i umak za prste polizati krase čak nekoliko burgera s menia. Osim hamburgera, za svoje goste u ponudi imaju i kebabe, pizze, salate, tortilje, pommes, sendviče te peciva.

Radno vrijeme je svaki dan od 7 do 23 sata.

Dođite, popijte kavu ili neki drugi napitak kad čekate svoju narudžbu ili zatražite dostavu na broj telefona 095 355 28 88. Osim za područje grada Čakovca za koje je dostava besplatna, dostava je moguća i u okolna naselja.

Na otvorenju Doner house Čakovec prvi su gosti bili košarkaši kluba Međimurje te stručni stožer. Kako izgleda novootvoreni Doner house, njihova hrana i čime su se košakraši počastili – pogledajte u našoj fotogaleriji. 

>> Doner house Čakovec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije