dodatna znanja za učenike

“URADI SAM – BUDI KREATIVAN” Održali početnu konferenciju projekta

Omogućimo djeci da izvan redovitog odgojno – obrazovanog sustava steknu dodatna znanja i prepoznaju važnost zdravog načina života, očuvanja prirode, održivog razvoja i razviju poduzetničke vještine

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije započelo je s provedbom projekta “Uradi sam – Budi kreativan” kojeg financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u području Izvaninstitucionalnog obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2021./2022. u iznosu od 150.000,00 kuna.

Cilj projekta je omogućiti djeci da izvan redovitog odgojno – obrazovanog sustava steknu dodatna znanja i prepoznaju važnost zdravog načina života, očuvanja prirode, održivog razvoja i razviju poduzetničke vještine. Projekt se provodi na području Međimurske županije u trajanju od devet mjeseci. Korisnici projekta su učenici petih i šestih razreda te učenici s teškoćama u razvoju osnovnih škola.

Dana 20. siječnja 2022. godine održana je online početna konferencija projekta.

Projekt je predstavila Maja Bogdan, voditeljica projekta. Na početnoj konferenciji predstavljene su aktivnosti projekta i značaj projekta. Aktivnosti koje će se provesti su: ciklus radionica “Male vezilje” u suradnji sa Socijalnom zadrugom Humana Nova iz Čakovca, ciklus radionica “Lutkarica” u suradnji s Učiteljskim fakultetom u Čakovcu, ciklus radionica “Papam fino”, volontiranje u Dnevnom boravku “Dr. Antuna Bogdana” u Čakovcu, jednodnevni izleti u prirodi i brojne promotivne aktivnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije