Nove akcijske ponude i sniženja u prodajnom centru BAT

Mjesec veljača započeo je u prodajnom centru Bat uz mnoštvo novih akcijskih ponuda uz koje će svatko od kupaca iz bogatog asortimana pronaći nešto za sebe, uređenje svog doma i okućnice.

Sve profi i hobi ribiče razveselit će sniženje na odjelu lova i ribolova koje i dalje traje, a u kojem uz popuste do čak 70% kupci mogu birati iz bogatog asortimana ribolovnog pribora, hrane i dodatne opreme najpoznatijih svjetskih brandova kao što su Okuma, Byron, Browning i mnogi drugi.

Hladne dane ugrijat će akcijske ponude asortimana za grijanje iz kojeg treba izdvojiti štednjak Heraklea po cijeni od samo 1.100,00 kuna, kamine snižene 20% ili spremnike za drva snižene čak 50%.

Novost su i Bat bonus artikli uz koje vlasnici Bat bonus kartice kupuju izdvojeni asortiman i atraktivne artikle po sniženoj cijeni. Svoju Bat bonus karticu kupci mogu zatražiti prilikom svake kupnje na blagajni prodajnog centra.

Također, na audio i video odjelu i dalje je u tijeku veliko sniženje uz popuste na odabrani asortiman kućnih kina, plazmi ili glazbenih linija najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije