Perutnina Ptuj Natur proizvodi

MEĐIMURSKO PILE ponosno nosi ime regije u kojoj je sjedište i proizvodnja PP Pipo Čakovec

U peradarskoj mesnoj industriji znatno je duži i veći lanac vrijednosti, od samih jaja do finalnog proizvoda i brenda na polici mesnih proizvoda, ovo je vjerojatno jedna od najbržih industrija što utječe na kvalitetu, vrijednost, inovacije u kategoriji, pa do važnosti porijekla samog proizvoda

Perutnina Ptuj Pipo Čakovec hrvatsko je poduzeće, s lokalnim zaposlenicima, koje proizvodi iz lokalnih sirovina. PP je domaći hrvatski proizvođač pa su i domaći, hrvatski potrošači najvažniji. Zbog toga i ulažemo u farme u Hrvatskoj kao i u proširenje proizvodnih kapaciteta u Čakovcu.

Imamo sve preduvjete, da proizvodimo vrhunske domaće proizvode kontrolirajući cijeli proces od početka proizvodnog lanca, to je odhrane za piliće, pa do finalnih proizvoda, bilo to svježe meso ili mesna prerada.

Kako bismo hrvatskim potrošačima, pratiteljima i fanovima PP proizvoda približili proizvod, omogućili bolje, lakše i brže kuhanje te uživanje u jelima od piletine radimo na razvoju premium linije svježe piletine, slobodnom uzgoju, različitim formatima eko pakiranja, ali I na posebnoj specijaliziranoj komunikaciji.

Sukladno tome pripremili smo čitav niz serijala i recepata sa mladim Chefom Matkom Bukovcem, zvijezdom u usponu.

Najviše se trenutno bavimo našim brandom  i proizvodom PP Međimursko pile. Specifičnost je domaća proizvodnja, vrhunska kvaliteta, žuta boja kože mesa, umjerena masnoća, bogato proteinima, mala varijacija u težini, te svježina samog proizvoda.

Međimursko pile ponosno nosi ime regije u kojoj je sjedište i proizvodnja Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec. Svježe, domaće i očišćeno meso hrvatskih farmi garantiranog porijekla idealno je za razna tradicionalna i moderna jela.

Međimursko pile je više od samog proizvoda, mesa, piletine, to je hrvatski brand koji podrazumijeva vrhunsku kvalitetu i najbolji mogući užitak u jelu.

To je rješenje namijenjeno suvremenom potrošaču koji svjesno odlučuje za kvalitetu i sveobuhvatno ga razumije.

Potrošači danas ne samo da su zainteresirani za krajnji proizvod i jelo, već su i zainteresirani za pozadinu proizvodnje i odgovornu kupnje, raznovrsnost te ukus i prezentaciju.Odlučili smo istaknuti proizvod Međimursko pile kreirajući priču suvremenom potrošaču kroz ključne epitete:

  1. Kvalitetno
  2. Tradicionalno
  3. Domaće
  4. Suvremeno
  5. Trendy

Međimursko pile odličan je proizvod za pirpremu mnogih suvremenih, brzih, lakih, a ukusnih I atraktivnih jela. Mnogi se ustručavaju kupiti cijelo pile jer ga ne znaju razrezati, otkostiti, maksimalno iskoristiti.

U suradnji sa Chefom Matkom Bukovcem želimo savjetovati sve koji kuhaju I vole fino pojesti kako si olakšati posao, organizirati pripremu, makismalno iskoristiti svaki dio samog proizvoda te što brže I jednostavnije pripremiti fina I ukusna jela.

PP Natur linija proizvoda kvaliteta je koju zaslužujete, domaći proizvodi svježe pripremljeni I zapakirani, hladnim lancem distribuirani do polica trgovina.

PP Natur linija proizvoda namijenjena je svima koji vole pojedine komade mesa iskoristiti kod kuhanja, već narezano I spremno za pripremu. Od prsa, filea, medaljona, bataka do pilećih mikseva za juhu ili pohanje PP Natur proizvodi su idealno rješenje brze I kvalitetne pripreme mnogih jela od woka, složenaca do pohanja.

Najnovije