Sve za kućne ljubimce i vrt

Sve za kućne ljubimce i vrt

Znate li zašto se 4. listopada obilježava Svjetski dan životinja? Još davne 1931. godine održana je tog dana ekološka konvencija u Firenci. Ugledni ekolozi tadašnjeg doba željeli su upozoriti javost na položaj ugroženih životinja. Tada je prihvaćena odluka kako će se taj dan u cijelom svijetu obilježavati kao Svjetski dan životinja.

U cilju povećanja svjesnosti javnosti o problemima i potrebi očuvanja zaštićenih životinjskih vrsta, i prodajni centar BAT se posebnom ponudom i akcijskim cijenama pridružuje obilježavanju Svjetskog dana životinja. Iz velike ponude PET programa posebno se izdvaja paleta proizvoda za kućne ljubimce kao što su psi, kornjače, zlatne ribice i papige, uz prigodne cijene i akcije.

Ugodne jesenske dane prije hladne zime iskoristite još i za uređenje vrtova te okućnica. U našem vrtnom odjelu pronađite lukovice za cvijeće, a za vaš povrtnjak pripremili smo i lukovice češnjaka. Vrtne kamine sada možete posjedovati uz akcijske cijene i popuste već od 20%. Svi ovi i mnogi drugi atraktivni proizvodi očekuju vas u našem prodajnom centru na adresi Rudolfa Steinera 2 u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije