Privatna praksa fizikalne terapije Horvat

NOVO Dryneedling terapijska procedura i Ergon IASTM tehnika!

Privatna Fizikalna terapija Horvat djeluje u Čakovcu na adresi Franje Punčeca 8., pročitajte u članku koje nove terapijske procedure Vam nude

Individualiziran pristup pacijentu u FIZIKALNOJ TERAPIJI HORVAT te vrhunski tim iskusnih fizijatra i doktora, uz brojne uređaje i metode fizikalne terapije i rehabilitacije ključ su uspjeha u liječenju brojnih pacijenata proteklih 9 godina.

Od sada u Fizikalnoj terapiji Horvat možete doći na tretmane Dryneedling terapijsku proceduru u kojoj se koriste igle u svrhu opuštanja bolnih i napetih mišića i Ergon IASTM tehniku opuštanja mišića. Više o samim tretmanina pročitajte u članku.

Dryneedling  vs. acupuncture je terapijska procedura u kojoj se koriste igle u svrhu opuštanja bolnih i napetih mišića. Rezultat je duboko opuštanje tkiva koje utječe na poboljšanje pokretljivosti, funkcije i smanjenje bolova najčešće uzrokovanih tzv. miofascijalnim bolnim sindromom ili trigger točkama.Istraživanja pokazuju da Dryneedling ima najbrži učinak u smanjenju bolova mišićnog podrijetla, do 50% u jednom tretmanu.

Ova tehnika se može koristiti u gotovo svim bolnim stanjima, najčešće su to:

  • glavobolje
  • bolni sindromi vratne i slabinske kralježnice ischialgija
  • sindromi prenaprezanja (teniski i golferski lakat)
  • napetost mišića zbog dugog sjedenja
  • istegnuća mišića

Ergon IASTM tehnika

IASTM (Instrument assistedsofttissuemobilization) je tehnika opuštanja mišića,ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Tehnika postoji već tisućama godina (koristila se još u drevnoj kineskoj medicini), a u novije doba znanstvenici su radili istraživanja kako bi razvili naprednije instrumente koji će dati bolje rezultate.

Ovi instrumenti dizajnirani su sa specijalnom namjerom i dizajnom (sa konkavnim i konveksnim površinama) tako da se mogu prilagođavati različitim tkivima, obliku i krivinama tretiranih dijelova tijela.

Za više informacija i narudžbu za pregled kontaktirajte ih:

Email alen.horvat@fizioterapija-horvat.hr

Mob: 095/865-13-26

Fiksni telefon: 040/550-408

Web: www.fizioterapija-horvat.hr

Facebook profilu Privatna praksa fizikalne terapije Alen Horvat 

Ili ih posjetite u ordinaciji na adresi Franje Punčeca 4, Čakovec

Najnovije